Karabiber Kızlar bugün itibariyle gebeliğimin 11. Haftasındayım. 3 gün sonra ikili taramaya giricem. Sizce cinsiyet belli olur mu ?
Lavinia_35 Karabiber erkekse 13 -14 ye as da olsa belli eder bacak arası görülebilse kesin 17 de öğrenirsiniz
esgun Karabiber benm ikili taramada 12+1 de belli oldu. Bebiş uygun pozisyonda durursa belli olue muhtemelen 🥰 doktor da önemli tabi
Aynur47 Zynpcbi erkek canim daha doğrusu 28 .haftaya kadar kiz dediler gittik herşeyi pembe pembe aldik sonra oğlan olduğunu öğrendik büyük şok yaşadık
Zynpcbi Aynur47 aaaa boş gözüküp sonra olması şok gerçekten ya benimde kız 16 haftalık özele mi gidiyordunuz
Aynur47 Zynpcbi uct tane farkli özele doktora.gittim ilk ikisi kiz dedi 24. Haftaya kadar 28. Haftada kendime bayan doktor bulmak.istedim gittigimde kizim NASIL.dediğimde güldü ne kizi pipiye bak dedi tabi ben şok
Aynur47 Zynpcbi herşeyi e bebekten aldim faturalar duruodu bi ay olmamıştı alali gidip tek tek değiştirdim 😂
Lavinia_35 Aynur47 yaaa okuyup bende şok oldum şu an ve sizin için sevindim değiştirebildiğinize Sizi okuduktan sonra bende bi acaba oluşmadı değil 😂
Zynpcbi Aynur47 ay çok sevindim ya değiştirebilmenize bakalım böyle gördükçe insan ya değişirse diyo 😂🙈