maviananas Minik_anne0 genelde üç aydan sonra bittiğiniz söylüyorlar ama ben 6.aya kadar çektim. Bu birazda bünye meselesi
Hilalbasak Minik_anne0 dogum yaptigim gune kadar malesef bulantim vardi sadece 4. Aydan sonra kusmalarim bitmisti .Ama doguma gittigim gun bile prillam bulanti ilaci içip gitmistim
Minik_anne0 lllllg Hiç bişey yiyemiyorum 8+6 haftalığım şuanda mutfağa giremiyorum sürekli çıkartıyorum tavsiye verebilirmisin gerçekten çok zorlanıyorum bi çaresi yokmu
1vldndyrki 3+3 hamilelik görünüyor . Karnım bazen adet olacak gibi ağrıyor siz hatırlıyor musunuz bunlar normal mi
Minik_anne0 1vldndyrki Benimde o haftalarımda öyleydi adet görmeyi bıraktığı için sanırım vücut alışmaya çalışıyor göğüslerimde çok acıyordu hiç dokunamıyordum şuanda göğüs hassasiyeti devam ediyor ama o ağrılar geçti(8+6 haftalık bu arada) vücut alıştı sanırım ama bulantılar bitiriyor beni sürekli çıkartmak çok zor 😔
lllllg Minik_anne0 7 haftalıktan beri prilam ilacını kullaniyorum ben gece uyumadan iki onu kullanmaya başlayınca yemek yemeye başladım günüm daha rahatladı…ama şimdi hiç bırakamıyorum denedim ama çok kötü oldum…ilaç kullanmıyomusunuz siz…ilaç kullanmaktan çekinmeyin..kullanmayinca daha kotu oluyo yemek yiyemiyosnuz çocuğu besleyemiyosunuz yada yediğinizi çıkarıyorsunuz bu daha zararlı bebeğe..
Minik_anne0 lllllg Aynı ilacı verdi banada doktor iki gün kullandım daha çok çıkardım gerçekten o iki gün çok kötü geçti sonra çevremdekiler kullanma falan diyince bıraktım tekrar başlıyımmı bilmiyorum
1vldndyrki Minik_anne0 sizi anlayabiliyorum yiyemedikçe bebek beslenmedi diye düşünmeyin bunun stresi de etkileyebilir. Umarım ek takviyeler ile desteklenince düzelecektir. Eğer doktorunuz verdiyse ama olmadıysa başka ilaç ya da bir başka doktor deneyin isterseniz . Umarım çözülür sorununuz 🤲🏻
_momy_ 14.haftamdayım halen yemek yiyemiyorum sadece kahvaltı tarzı ekmek bile yiyemiyorum bulantı gece kusmalar sanırım uzun sürecek 🌟🍐
Kkkrks Bendede bulantılar devam ediyor 11+1 olduk hala sıkıntılı bir süreçteyim bulantı konusunda bende yemek yapamıyorum mutfağa giremiyorum Prilam kullanıyorum ve beni büyük ölçüde rahatlatıyor göz bebeğim oldu artık bu ilaç🌸
Eslemdemr0309 Ben 3 ay bulantı hapı kullandım çok rahatlattı beni 3 aydan sonra bulantı kalmadı çok şükür
Masalelif Minik_anne0 beş buçuk aylık hamileyim hala devam ediyor maalesef sürekli ilaç kullanıyorum beslenemiyorum ve iştahım hiç açılmadı henüz 🙁