ErenArden Kızlar doona çantalar çok pahalı☹️ Arabasını aldım ikinci el ama çantayada arabayı aldığım kadar para vermek istemiyorum. Muadili var mıdır acaba? Arabada eşya koyabileceğim bölüm olmadığı için arabaya sabitlemek istiyorum 🚐
Nezii ErenArden Normal bebek arabasına takılan çantalar takılır diye düşünüyorum ama doona yere yakın olduğu için sürüşte ayağınıza çarpabilir. Bende doona alacağım düşündüren tek şey bu. Bi denemek lazım sırt çantaları nasıl oluyor.
Ozge ErenArden https://www.trendyol.com/lucky-day/bebek-arabasi-cantasi-bebek-arabasi-duzenleyici-canta-tasinabilir-bebek-arabasi-organizer-cantasi-p-72595658?boutiqueId=61&merchantId=157243&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_y:gm_z:cocuk-gerec_t:pla_smart_shopping&gclid=Cj0KCQiAgP6PBhDmARIsAPWMq6lQ_TC4opgoX_DEBrb8N8I_Lw5ddfYwdCoyCXmWODUYVeQkkyzlKVMaAjF1EALw_wcB şu tarz birşey mi bakıyorsunuz? Trendyolda olur bu tarz çantalar bebek arabası organizeri diye geçiyor
Zehraaaaaaaaaaa ErenArden ben doona muadili olan arabadan aldım. Çanta olarakta bunu aldım ama takıp denemedim henüz
ErenArden Nezii arabam daha gelmedi ama bence o bebekler için olan sırt çantları büyük olabilir araba da hafif bir araba alacağımız çantanın da çok büyük olmaması lazım sanırım
ErenArden Ozge ya bende araştırırken denk geldim biraz daha büyük kullanışlı olsa güzel olur sanki araştırma içindeyim.
ErenArden Zehraaaaaaaaaaa takıp fotoğraf ekleyebilir misiniz çanta çok hoşuma gitti arabaya takımca nasıl duracak mersk ediyorum
Zehraaaaaaaaaaa ErenArden araba annemde yerim yok diye orda bırakmıştım çanta da bende şuanlık deneyemiyorum o yüzden ☺️ Cok büyük bi çanta değil ama bence olur diye düşünüyorum bende onu düşünerek almıştım o bebek arabalarında yer yok çünkü bişey koyacak :)
ErenArden Zehraaaaaaaaaaa anladım canım çok beğendim alabilirim onu ayrıntılı fotoğraflarını bulamadım ama senin atma ihtimalin var mınya kumaşını falan anlamadım alt açması nasıl su geçirir mi
ErenArden Kbrazcan aynen iyi denk geldi aslında ben geçen ay bakıyordum fiyatlar çok pahalı değildi ikinci el 2 3 arası yine bulunuyordu güzel hatta bulunduğum yerde vardı baktım fiyatları hep arttırmışlar daha da artmadan bu denk geldi oda baya iyi denk geldi
Zehraaaaaaaaaaa ErenArden alt açması su geçirmez bence ama kullanışlı olur mu bilmem ben direk çanta olarak baktım içinden çıkacağını bilmiyordum Ben 220 ye falan almıştım şuan yükselmiş
ErenArden Zehraaaaaaaaaaa baya güzelmiş gerçekten arttıysa o zaman belki indirime girebilir ben bekleme kalayım bence benim oğlumdan kalan çantam var muca onun alt açması su geçirmezdi ama yıkadım deseni bozuldu ☹️ Bu öyle bir şeye benzemiyor
Zehraaaaaaaaaaa ErenArden zamanınız varsa bekleyin tabi. Ya da msj atın satıcıya😀 belki düşürür. Ben anne yanı beşik alıcaktım yükselmişti fiyatı msj atmıştım alıcaktım yükseltmişsiniz falan diye sonra indirdiler o şekilde almıştım😀