seda_seda93 Anneler renkli ultrason randevusu nasıl alınıyor mhrsden ya da 182 den adımları bilen yardımcı olabilir mi lütfen
Eda_Esen seda_seda93 Alacağın hastane detaylı yapıyor mu önce onu öğren devlet hastaneleri için araman yeterli üniversite hastaneleri için sistemden alıyorsun
Eyluls_mom Benim bildiğim devlette kayıt açtırman gerekiyor ve o doktor kaydını açınca senin için randevular açılıyor
seda_seda93 Eyluls_mom devletede gidiyorum ara sıra kontrole ikili testimide orda yaptırdım ayrıcamı doktorun kayıt açması lazım
holly seda_seda93 yani ordada girişinizin olması lazımdı doktor kayıt açıyo ona göre ben gitmemiştim detaylı ultrason olan hastaneye o yüzden randevu alamadım
seda_seda93 Eda_Esen peki porinatoloji olarak mı yoksa kadın dogum 20-24 arası detaylı yazıyor onumu almam gerekiyor
Eda_Esen seda_seda93 onu tam bilmiyorum canm ama peridontoloji diye geçiyor detaylı ultrason bende alırken yanlış almıştım çünkü gidince sekreter yardımcı oldu asistan randevusu almışım uzman almam gerekirken