Rbtnc İlk aylarda kahve rengi lekelenme normal mi Dr normla korkma dedi ilaç verdi düşük için ama insan panik oluyor ilk gebeliğim normalde adet zamanlarım kan kırmızı değil sadece. Kahve lekelenme
gulsumm1 Rbtnc benimde olmuştu sonra gittiğim de kan uyuşmazlığımz çıktı suan 33 haftadaym çok şükür birsey olmadı
Babysharkdutdutdut Rbtnc İki hamileliğimde oldu. Kahverengi lekelenme korkulacak bir şey değil bana ilaç bile verilmedi. Koyu canlı kırmızı kanamaniz olursa sıkıntı
minikask35 Rbtnc genelde oluyor canım benimde oldu. Dinlen sadece bide progestan kullanmıştım. Çok şükür sorun olmadı şuan yanımda bebiş 😊
Rbtnc gulsumm1 yok banada sordu ama bizde uyuşmazlık yok canım çok şükür inşallah benimde birşey çıkmaz
Breeze1990 gulsumm1 kan uyuşmazlıgında nasıl bir yol ızlenıyır? benım negatif esiimin pozitif kan grubu
Rbtnc minikask35 Babysharkdutdutdut Allah büyük hayırlısı ile birşey olmaz içimi ferah tutuyorum psikoloji de önemli bu dönemde o yüzden herşey yolunda diyem temkin ediyrım kendimi
Rbtnc minikask35 çok şükür inşallah bnde o günleri görürüm hayırlısı ile insan bilmediği şeyin cahili olurmuş o yüzden korktum açıkcası
gulsumm1 Breeze1990 uyuşmazlık iğnesi yapılıyor sana canım bir 11 hafta da bir de 28 haftada bir de doğum yaptıktan sonra bebekte çıkarsa size tekrar yapılıyor çıkmazsa yapılmıyor
gulsumm1 Breeze1990 iki kere yapılıyor 7 ay 28 haftada eğer varsa sizde de mutlaka takip edin 28 haftaya gecirmemeniz lazım