Tugbaakrcy İskenderunda bulamıyorum antakyada illaki vardır perinatoloji uzmanı bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Aryaablaoldu Tugbaakrcy hatay da özel hastanelerin hiç birinde yok diye biliyorum arkadaşında dediği gibi araştırma da var sadece. Ben gerek duymadim gitmeye
Zuzuko Merhaba, ben gitmedim ama Antakya Araştırma Hastanesinde perinatolog var, oraya gidebilirsiniz :) Adana’da da özel klinik Ebru Tarım’ı çok öneriyorlar aklınızda olsun :)
Tugbaakrcy Aryaablaoldu ben mecburen gidicem ya buradakiler düşük tehlikem var düzgün birşey yapmıyor bile.. üstelik kan sulandırıcı da kullanıyorum adam akıllı bilgi de vermiyorlar
Hilemersoy Tugbaakrcy İskenderun palmiye Hastanesi’nde kemal kılıç var işinde başarılı ve gayet hastalarına karşı ilgili davranan bir kadın doğum doktoru benim yeğenim 29 haftalık doğdu ve Kemal bey doktoru şuan da yiyenin iki yaşına girecek inşallah bir gidin derim
Tugbaakrcy Aryaablaoldu palmiyeye gidiyorum iskenderunda süleyman beye ama adama ulaşamıyorum hiçbir şekilde 🤦🏻♀️ Sinir oldum
Aryaablaoldu Tugbaakrcy ya o çok yoğun. İstediğim zaman ulaşamıycaksam niye özele para dökiyim diye düşünüyorum hep. Bence araştırma için randevu al canım orda da takipli olursun
Tugbaakrcy Aryaablaoldu alamadım maalesef randevu yok🤦🏻♀️ Bu da ayrı dert işte. Salı randevum vardı süleymana mecburen bekleyecem boşa para dökmek istemiyorum o bile derdim değil çocuğumu kaybetmek istemiyorum ben her dakika korkuyla yaşıyorum üstelik bana raporda yazmıyor süleyman çalışıyorum 8 saat ayaktayım biliyor🤷🏻♀️
Selimli Antakya’da Dr.Selahattin Misirlioglu var. Özel kliniginde hasta bakıyor. Ben memnun kalmıştım.
Tomurcuk1 Bende Süleyman beye gidiyorum hamileligimin başından beri randevunuzu 1ay öncesinden olusturursaniz daha rahat olur ayrıca geçen gün bir sıkıntı yaşadım sabah hastaneye gittim odasına gidip hemşireden kağıt alıp aynı dakika muayene olabiliyorsunuz acil bir şekilde gittiğinizde aklınızda bulunsun
Elif_tkn Tomurcuk1 evet bende Süleyman beye gidiyorum sıra beklemek dışında istediğim zaman aslında ulaşabiliyorum kendisine ve şuan son haftadayım aşırı derecede ilgileniyor 🙏