Kubra1112 Kızlar hamile kalmadan önce 67 kiloydum şimdi 20 haftama giriyorum 5 aylık hamileyim tartıldım 75 kilo olmuşum yani şuana kadar 8 kilo almışım doğuma kadar kaç kilo ideal normal sayılıyor ? Siz kaç kilo aldınız ?
MTugba Kubra1112 bende 16 haftalığım 60 la hamile kaldım şuan 61 kiloyum. İlk aylardaki kilolar değilde son aylardaki kilolar beni korkutuyor. Ben kusma bulantı hiç yaşamadım. Maşallah iştahta açık herşey yiyesim geliyor bazen doymayacağım sanıyorum. Son aylar neler olur bilemem.
Edahoso Kubra1112 ben de 4 ayım bitti 3 kilo bu ay almışım ilk üç ay hiç almamıştım 🥲 valla nasıl olması gerekiyor bilmiyorum şuan uygulamalarda yazan haftada yarım gram civarı sanırım.
Lulikli Kubra1112 zayıf hamile kalanlar için 12-15 diye okumuştum ama bilemiyorum tabi. Ne kadar az o kadar iyi ben de çok aldım 🤦🏼♀️
Ozgennnnnn Bende 68 ile hamile kaldım 18+3 üm şu anda da 68-69 arası gidiyorum ama ben ilk 3 ay bir şey yiyemedim 65 e düşmüştüm verdiğimi aldım yani ☺️ Beden kitle endeksinize göre almanız gereken kilo hesaplanıyor ☺️
bebeklibirisi Kubra1112 85 ile hamile kaldım şuan 24 haftalığım 15 günceli güncel kilom 87.350 idi şuan 90.800 olmuşum 15 gün içinde şok oldum 🥺