ElifKarata Hatice44 bende de var beyaz renk akıntı ama vajinada koku yok akıntı çamaşırda kaldığı zaman üst üste sarı bir renk alıyor ve hafif kokuyor
MerveGlvern Hatice44 büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonudur 38.haftamdayım bende de var doktor idrar testi yaptı enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi
aysetunckilicfirat Sarı akıntı bende de mevcut ama kokudan kastınız normal genital bölge kokusu gibi mi? Yoksa enfeksiyon tarzında bir şey mi? Bu arada ben de 36 haftalığım.
Hatice44 aysetunckilicfirat valla adet kokusu gibi ayy bilmiyorum ki ya bir kaç gündür rahatsız edici derecede ve aşırı çok akıntım oluyor 37+2 normalde kokmaz genital bölgem bilmiyorum neye benziyor kokusu🤷🏼♀️
aysetunckilicfirat Hatice44 Hepimiz tecrübesiziz 🤷♀️ bekleyelim belki bilen birileri vardır. Ben de 34 haftadan beridir yaşıyorum bu durumu da üstüne durmadım
Hatice44 aysetunckilicfirat ay Yok canım kimse bilmez bilse de yazmaz anca kaynanamıza sövücez cevap vermeleri için bişeyler yazmaları için😐
zehracinar Benim çok oluyor,dün acilde doktora sordum,oda rahim olgunlaştığı için oluyor dedi,ne kadar doğru bilmiyorum
Sedna 38+6 oldum yaklaşık 1 haftadır idrarımı yaptıktan sonra özellikle peçete ile kontrol ediyorum ve sonuç sapsarı bir akıntı 💁🏼♀️ Koku gelmiyor ama akıntı kıvamı yoğun. Doktorum akıntıların normal olduğunu söyledi o yüzden endişe etmedim.
edaomereymen benimde olmuştu nisan geliceginin habercisi demişti gercekten sonra nisanim geldi 36da basladi 39a kadar devam etti 39+4de dogurdum zaten . yesilimsi olursa enfeksiyon demisti ama doktora danisin siz yinede
busra1361 edaomereymen bende de var 37 haftalığım akıntı hafif sarı ama vajinamda garip bi koku var hiç olmamıştı