SelmaGl Hanımlar merhaba, ben 2 ay sonra Allah nasip ederse 2. Sezaryenimi olacağım. İlk doğumumda 3-4 gün sütüm gelmemişti. Şimdi sorum şu. Bu şekilde ilk doğumda sütü geç gelip 2. De hemen gelen var mı? Yoksa yine mi geç gelir dersiniz?
Fatas SelmaGl aynı korkular bende de var benimde nisanın ilk haftası Allah nasip ederse doğumum süt korkusu sardı şimdiden bende bekliyim burada 😊
Yesim SelmaGl hastanelerin süt sağma makinesi oluyor odaya çıkar çıkmaz ondan getirttir valla aksam 19 da doğurdum ertesi sabah sütüm geldi bide ebebek te ki rezene çayından koy çantana ondan da hemen iç süt iniyor hemen benim de arkadasım tavsiye etmisti iyi ki etmis mama vermedim az bişey sarılık oldu zaten yoğun bakıma almışlardı müdahale etmişlerdi hemen
ozgese-s Kızlar benim de ilk gebeliğim sezeryan olucam bebeğim dönmedi çünkü acaba süt sağma pompası almam gerekiyor mu ?
Yesim ozgese-s ebebeğin kendi markası çok uygun ona bak istersen bide hastaneler de oluyor özeller de tabi devleti bilmiyorum hemen ondan getirttir
SelmaGl Yesim sağma makinesiyle sağdılar ama süt gelmeyince meme parçalandı resmen çok kötü bir durumdu. Evdedr sağöaya devam ettim Cumartesi doğum yapmıştım çarşamba günü süt gelmişti. Rezene çayını deneyeceğim teşekkür ederim
Aryaablaoldu SelmaGl bazı özel hastanelerde de pompa olmuyor bakanlık düzenlemelerinden kaynaklı. Pompa kesinlikle lazim manuel olsa da bi tane edinin. Doğum sonrası da fazla süt olabilir sağmak zorunda kalabilirsiniz
SelmaGl Aryaablaoldu benim kendi elektrikli pompam var. Hastanedede doğum yaptığımda getirmişlerdi sağmıştık. Yine aynı hastanede doğum yapacağım. İnşallah bu sefer daha çabuk gelir süt
Emossk SelmaGl ilkinde hemen gelmişti ikinci henüz olmadım ama son 1 ay Medine hurması yemiştim günlük hem doğumu kolaylaştırır hemde süt açısından
Aysu123cicek SelmaGl selaminAleykum canim allahim sagsalim bebyini kucagina alamayi nasib etsin insallah zorluk yasamasin canim benim insallah 3 cu sezeryanim olucak bende ilk gebelikde ayni sorun olmusdu ama ikincide olmadi cunki yanimda tut hosafi goturdum tut hosafi hem bol sut yapiyor hemde sutun gelmesin sagliyor birde yani da ponpo gotur ida cok ise yariyor diyer yontemde dogumdan sonra kendin hafif hosgi gosunu ovala yukadan asagi dogru masaj yap