Bugün dogum yapalı 5. Günün içine girmiş bulunuyorum ve Kendime yeni gelmeye baslayınca yazmak istedim. Hamileliğimin basından beri hep sorunlar yasadım, önce düşük tehlikeleri sonra rahim agzı kısalıgı en sonunda serklaj ameliyatı olmam. Erken gelecek diye engellenen yavrum bu sefer de gelmek bilmiyordu 🥰 çok zorlu süreçler yasadım, stres sıkıntı bi yana insanın hep yatmakla gecırdıgı bi hamılelık baskasına muhtac kalması psikolojikmen de cöküntü vericiydi. 34. Haftaya gelsek yeter dendi hep çok şükür Allahıma ki son haftaları gösterdi. Son haftalarda catı muayenemde acıklık hep 2 cm kalınca ve catımında iyi olmadıgını söyleyince doktorum, planlı sezeryan olma karArı aldım, ve böylece 02.02.2022 de miniğim güzel kıZıma kavustum hamdolsun. 3350 gram ve boyuda 51 cm dogdu bebegim. Spinal olmayı tercih ettim ve pişman degilim cokta güzel oldu bebegimin ilk çıkısını görmek duymak bence en güzeli. 🥰 suan hala agrılarım devam ediyor olsa da geçecek insallah evladım yanımda onu emzirmek koklamak bambaska… Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin, özelikle benim gibi zorlu süreçler ysayan serklajlı annelerim insallah son haftaları görürsünüz bundan sonra dualarım sizinle ve tüm gebelerle 🥰 ayrıca her dogum kendine özel kiminin agır gecer kiminin hafif, bence insanları korkutmamak en güZeli yasayıp görmek lazım. 🤩