Sedaaad Merhaba kızlar ben hastane için valiz hazırlayacağım içine organizer almak istiyorum bildiğiniz bi site falan var mı
Elfhsyn Sedaaad merhaba ben de internetten almıştım çok iyi gelmedi ama madame cocodan aldım çok güzeller 3 tanesini 60 liraya
anne_2 Sedaaad trendyol dan aldım baya güzel boy boy 6 lı üstü file fermuarlı birde tül keselerden aldım baya şirin bişey hepsinin içine kağıt yazıp loyucam hem görünür hem güzel durur hem düzenli olur diye düşündüm
Watashiva3454 Sedaaad https://ty.gl/4atz7hw2oc ben bunu aldım canom. Gayet iyi geldi . Fermuarı ve büyüklüğü işime yaradı . En büyük boya battaniye sıgdırdım bebeğin .
pelinnur Bende trendyoldan aldım yorumu okumamışım zaten yokmuş rezalet bişey geldi yorumlara bakıp alın 🥰
1prens1prenses1402 Kilitli poşetlere koydum ben ayrı ayrı baya düzenli oldu posetlerin üstüne ne olduğunu yazmak için bisey yapmışlar baya iyi büyük marketlerde bulabilirsiniz isterseniz organizer alacaktım ama hepsini bir araya koymak istemedim
Bsrdmn 1prens1prenses1402 Hangi marketten aldınız poşetin markası ve ebatı nedir acaba? Ben de bu tarz bir şey arıyorum ama hep buzdolabı poşeti tarzı küçük poşetler görüyorum
Yamantosunannesi Trendyoldan aldım gayet güzel geldi ama yorumlara bakarak al. Kimine alakasız ürün gidebiliyor
gulumse0611 Küçük hurçlara koydum valla renk renk gayet oldu öyle de yapabilirsiniz rengine göre içinde ne olduğunuda listeledim eşime