Asdddd1 Kızlar 10 haftalık hamileyim gebeliğin öğrendiğim andan beri ayaklarım çok üşüyor buz gibi resmen . 2 adet çorap üstüne patikle geziyorum . Neden olabilir sizce . Bu arada ayak üşümesi erkek bebek belirtisi diye okudum ne kadar doğru sizce ?
papatya56 Asdddd1 Canım benımde erkek ilk günden beri ayaklarım ısınmıyo corap patik giyiyorum aynı cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum
Selincel Asdddd1 bende öyleyim kuzum 11 haftaligim adetime 2 gun kala başladı ayaklarım birden üşüdü esime dedim ayy ayaklarim dondu sen nasil duruon oyle dedim o gun bugun çorap+patik başladım 😂sonra adet gecikti gebeymisim hala uyanir uyanmaz çorap patik giyiyorum 😂 yaz kis corapsiz gezen me ;) ayaklarım kaşınır giyemezdim
Anne88 Asdddd1 bende 7 haftalık hamileyim ilk günden beri ayaklarım buz çorap patik ve ev terliği giymeden gün geçmiyor 🥺🙄😆
Zeyyyn Asdddd1 cinsiyeti 16 haftada öğrendim o zamana kadar hep öyleydi hep erkek diye yordum ama kızım oldu ☺️ kan ve tsh değerlerinşze baktrn benim kanım düşük tsh yüksekti o nedenle hiç ısınmazdm
Asdddd1 papatya56 genelde erkek bebekte öyle olur diyorlar ama kız bebekte de aynı sorunu yaşayanlar varmış
Boniboncuk Asdddd1 ayagının altına sıcak su torbası yapıp koyabılırsın bi tek o ısıtıyor 10 tane çorap giysen ısınmaz Benımde öyleydi canım
Acemi_annee1 Asdddd1 bende aynı durumu yaşıyorum ayaklarim resmen buz kesiyor 2 çift çorap 1 patik ve de terlik giyiyorum 🤭 erkek bebek bekliyorum 💙
Acemi_annee1 Asdddd1 evet özellikle sag tarafımda hafif agri ve sancı oluyordu meğer bebek o taraftaymis ultrasonda doktorun cihazı tam olarak nerde tuttuğuna dikkat ettim agri olan yerdeydi hep