Neshaakin Kızlar iyice dengem şaştı zaar kolonya aşerilir mi kokusunu çiğerlerme kadar çekip lıkır lıkır içesim geliyo sağıma soluma kolonya sürüyorum hep elimde şişeyle geziyorum 🙄 alkollü sonuçta aklımda deli sorular cocugum kafayı bulcak helpp 😂 (15+2)
Annesiveoglu Sakın icmeyesin canim😂 heryerine sur kokusunu al yeter. Icmeyi de aklindan cikarsan iyi olur 😀🤗
Neshaakin Annesiveoglu çok yeltendim de sonra napıyosun sen ya diyerek kızdım kendime 😂😂 kolonya kokusu resmen huzur verir oldu bana tek korkum tenime falan sürüyorum alkollü ya bi zararı olur mu acaba 🧐
Annesiveoglu Neshaakin eline sür hafif bogazina kulak arkana sur bisey olmaz insallah. Ama kollarina bacagina karnina surersen belki bebek etkilenebilir dikkat et derim canim abartiya kacma😀😗
deletedmom213 Şöyle buz gibi bi limonata yap kendine. Onu iç buz gb insin boğazından midene. Emin ol tatmin edecektir. Dahada baskın olsn istiyosan taze nane ekle. Püfür püfür ohhhh
deletedmom213 Neshaakin ohhhh şifa olsun yarasın. 2 dklık iş limonata yapmk. İç buzlu buzlu. Elinde sür kolonyanı oldu bitti ❤️
ozgekkaya23 Benimde canim yesil sabun cekiyoo yaa kokluyotum kana kana yiyesim geliyo ama yiyemiyom iste seninki daha zor 😄😁