Mervepera Aynur47 sakız cigne bende işe yariyordu bide alabilirsen rennie duo icebilirsin 27 28 haftalik ve üstü isen lansor al hatta doktoruna ulasabiliyorsan söyle durumunu
Denizyildizi1 Aynur47 Bende 23 oldum ağırlaştım sağa sola dönerken ağlıyorum artık dönemiyorum diye mide yanmam bugün serbest bıraktı beni 🤭
Mervepera Aynur47 oo muhteşem esin gidip lansor alabilir aşırı rahatlık 1 içmeye 2 gün 3 gün kafan rahat bende öyle idim verdi sevgili doktorum hafta ilerlediği için 😁😁 2 3 gün idare eder büyük ihtimalle ama yanma olursa iç bebeğe hiç zarar olmaz dedi
Aynur47 Mervepera tamam pazartesi doktora gidicem ilk isim bu şikayeti dile getirmek olacak mahvoldum bu gece canım çok sağol solucem doktoruma
Zehosa Pulcet 40 mh hap kullanıyorum daha önce gaviscon ve rennie duo şurup vermişti doktorum ama her ikisininde kokusu o kadar kötüki midemi bulandırdığı için hap istemiştim pulcet 40 mg tavsiye ederim
Kaderkaya54 Aynur47 Sekerli şey yediğinde daha fazla yanıyor aslında. Üç beş bardak su iç bide yastığın yüksek olsun
Aynur47 Kaderkaya54 günde ikibucuk litre su iciyorum sevdigim bi yicek olsa yesem hemen ogun mahvoluyorum simdi söylemim canınız çekmesin dun bi yemek yedim mardin yöresine ait gece boyunca midem mahvoldu yanmaktannn 😏😏
Blgn02 Aynur47 kuru pirinç ye yıkama. Öyle bir yemek. Kaşığı. Pirinç tabağa koy. Azar azar ye iyi gelecektir bide soğuk süt iç oda çok iyi ısıtma sütü iyi gelecektir Emin ol 🤷