Romantikkedi Buzdolabında sakladığım anne sütünü cezveye koydum beş saniye kadar ısıtıp bebeğe verdim sonradan okuduğumda öyle yapılmıyormuş bebeğime bir şey olur mu çok korkuyorum
Rvzel Romantikkedi birsey olacağını sanmam ama siz yinede bir dahaki sefere sıcak su içine biberonla oturtun öyle ısıtın sutunuzü
Zeyyyn Romantikkedi birşey olmaz canım genelde buzluktan vs çıkarınca sıcak suda bekletip veriliyor çok ısınmasına gerek yok sonuçta anne sütü ıstılp vermnden birşey olmaz
Bssrrr Peki anne sütü nasıl saklanıyor hanımlar? Oda sıcaklığında kac saat buzdolabında kac saat buzlukta ne kadar duruyor acaba
sedaa_aa Bssrrr odanın sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün derin dondurucuda 3 ay. Ilıtmak için sütün olduğu kabı çok sıcak olmayan bir suyun içine koymanız lazım. AZıcık oluşa yeter
annembabam Bssrrr kesinlikle hak veriyor.um. Biz de 13 günlüğüz henüz . Dene yap boz dene yap boz … deneyince ne olur da bilemiyorsun . Çok tedirginim… bir de burası kar kıs … Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah ☺️