Selincel Kızlar gören varmi blmiyorum ben sık baktığım icin sürekli kesfetimde çıkıyor instgramda bu çinliler böcek hariç… yemek tarzu şeyleri ne kadar güzel yiyorlar yaaa lop lop sesli insanin iştahı kabarıyor ağzım sulaniyor… birde meyveleri kıtır kutur yapip yiyorlar yaz meyveleri çıksın ilk işim çilekde şerbet donmasi deneyip yemek 😒😒😒😔😔
Hanimin1i Selincel aayyyy hele soslu tavuk butu yiyolaryaaaaaa valla onu izlediğim gün mutlaka tavuk yapıyorum 😄
zedan1903 Selincel bende sesli makarna yemelerini aşırı izlerdim noodle tarzi olanlardan. icinde yumurtadan tut her turlu sey oluyodu. hayir noodle hic sevmem ama nedense asiri izliyodum cok hosuma gidiyodu😂😂 yaz meyvesi konusunda da gecen gun ekmek yerken asiri bi karpuz kokusu ve tadi aldim başıma ilk kez boyle bi sey geldi galiba asermek boyle bi sey cok degisikti bayada yedim karpuz niyetine😂😂
Deletedmom623737 Selincel Ben çok yaptım çileği dondurup şekerli aşırı güzel oluyor böyle üstü kıtır kıtır yazı beklemene gerek yok ki bunun için canın çok çekiyorsa yapabilirsin çilek var şuan
Deletedmom622772 Selincel çilek var yemek sepeti banabi istegelsin vs. Oluyor istegelsinde bulunan cilek asssırıııııı lezzetli. Bilginiz olsun cok aserirseniz bakabilirsiniz ben erik aseriyorum ama suanda olan erikler cok kötüymüs trendyol yorumları kötü yani öyle iste aksamları erik fotografına bakıp uyuyorum 🥲
Girlpower Enoki mantarı mı ne öyle bişey var çok güzel ağzım sulanıyo izlerken ama internete baktım yok satılmıyor ☹️
Girlpower Selincel evet keşfette çıkıyor benimde koca koca haşlanmış yumurtaları tek lokmada yutuyo karılar iştahım açılıyo 😂😂
Selincel Girlpower şuan onları izliodum kalkip rafadan yumurta yapasim geldi valahi yaaa off ben yerken öyle zevk almiyorum
MerveEbru Selincel tam pişmemiş besinler bebek sağlığı için zararlı yumurtayı tamhaşlayıp yemenizi öneririm içinde bakteriler oluyor
Selincel zedan1903 agzinin icinde hissettiysen kesin aşerme kız ben 5 haftalıkken agzima şırdan mumbar tadi geldi hiçte bilmem yemem bizim buralarda yok… böyle varya agzimin icinde bi tat oluştu duramiyorum onu yemem gerek.. arastrdim allah razi olsun bi şanlıurfalı abla getirdi yedim ayyy oda neydi iğrençcccc demesi ayip tezekdi tadi bildiğin ben bunun içinmi ortalığı ayaga kaldırdım dedim 😂😂😂
zedan1903 Selincel evet ya baya ekmegi karpuz niyetine yediydim😂😂 sirdan hic denemedim goruntusunden dolayi ama kokoreç asiri severim ya bak simdi 😂😂 onada dunya zam gelmis gerci nolcaz bilmem ben😂😂 ekmekten istedigimiz her seyin tadini alabilsek ne guzel olurdu😂😂
Selincel MerveEbru aaa öylemi 2.ci gebeliğim inan ilk defa duydum teşekkür ederim canım 🥰 usendim peynir zeytin yiyorum simdi ztn🥱
Aysun1981 benim abim yurt dışında yaşıyor (güney yarım küre). sen git kasa kasa incir resmi koy 🤤🤤🤤 ay zaten çok severim, hele şimdi hamile hamile nasıl canım çekti. kuru incir yedim ama hiç kesmedi. 3 gündür kufrediyorum abime 😂😂😂