Papatyaytt Son iki ayım ve ben hala doktorumu hastanemi belieyemedim sayılır çok kararsızım cokkkkkkk bu gidişle büyük ihtimal çam ve sakura devlet Hastanesi’nde gerceesicrk doğumum ama devlet hastanesi diye ön yargilarim korkularım var Allah korusun bişi olur önemsemez bebeğimde hasar kalır filan vijdan azabindan ölürüm keşke özelde yaptirsaydim derim diyorum bı yandanda en az 5 bin bı doğum gereklimi illa analarımız evlerde doğum yapmış korkma devlettekilerde insan bişi olmaz diye düşünüyorum ikilikteyim hemen karar vermem gerek artık ya 30. Haftadayim şaka gibi ya 😭
Rvzel Papatyaytt özelde de olabilir kaygilandiginiz şeyler devlette de ama nerede rahat hissedecekseniz orada doğum gerçekleştirin naçizane fikrim
Kaderkaya54 Papatyaytt canım benim devlete zarar gelir özelde zarar gelmez dmee bu her hastanede oluyor malesef çocuk. Karışıklıkları veya ihmalsizlikten ölen bebekler bu illa devlete olmuyor. Gidipte ozelede. O kadar para vermem o parayla bebeğe kaç kat giysi alırım
Zeynepgl Papatyaytt Canım bir an önce karar vermelisin çünkü özelde kabul etmiyor haftanda büyük takibin nerdeyse bu zamana kadar oraya gidin diyolar ,evet annelerimiz değilde anneanne ninelerimiz zamanında evde doğum yapmış ams o zaman herşey doğaldı şimdiyle o zaman bir mi sence aynı tutulamaz.Tabi devlette ilgilenir ilgi olarak o orda da doğum olur çok güzel ama özel kadar olmaz bunu bekleyemeyiz karar ver bir an önce 🙏🏻☺️
Buseyllzr Papatyaytt canım devletteki doktorlar her zaman daha tecrübeli oluyor emin ol ve hastaneler tam teşekküllü oluyor özel de doğum esnasında anne veya bebekte en ufak hayati tehlike yaşandığında direk devlet hastanesine yonlendiriyolar sorumluluk almamak için. Ve sezeryan kolaylarina geldiği için özelde doğuran çoğu gebe arkadaşım sezeryan oldu devlet hastanesinde normal doğuma daha çok teşvik ediyorlar. Ben kontrollerime özel bı polikliniğe gidiyorum ama dogumumu şehir hastanesinde yapacagim doktorlari alanında uzman oldukları için 🙏
SerraveAnnesii 34+3 haftadayım bende devlet hastanesine gidiyorum. Gittiğim hastanede doğum yapanlar çok memnun o yüzden gönül rahatlığıyla doğum yapacağıma inanıyorum. Her hastane her doktor bir olmuyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻 Ama bu devirde özel hastanelere verilen paraların fazla ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. O parayla çocuğunuza başka şeyler yapabilirsiniz🥲 sağlıkla gelsinler inşallah
Papatyaytt SerraveAnnesii benm gittiğim cam ve sakura devletten de herkez çok memnun ama ben yine acabaa diyorum bişi olsa çok pişman olurum diye korkuyorum şuanda devletten takipliyim zaten bakalım ya çok doğru diyorsunuz aslında 🥺
Papatyaytt Kaderkaya54 dimi ya insan öyle düşünüyor az para değil bide saadece doğum bu para ee kontrol en ufak mat tahlille en az 2 binde ordan
SerraveAnnesii Papatyaytt Bir şey olcak olsa özel hastanede de olur. Kötü düşünmeyin hastaneniz de iyiymiş zaten. Allah yavrularımızı korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Gizemsgumgum Devlet hastanesi pandemi nedeniyle sezaryen yapmıyoruz diyormuş İstanbul’da son dk sezaryene kalırsanız sorun yaşarsınız, özeller de covid olursan doğuma almıyormuş. Bir an önce seçip tüm ihtimalleri konuşmak lazım.
Papatyaytt Buseyllzr Aynen ya valla haklısın yani kontrollere devlete gidiyorum anlaşılan guvrnicem devlete ve doğum içinde devam edicem bakalım
Z_ela Papatyaytt aslında özelde bir komplikasyon olunca devlete naklediyorlar yani kendinizi güvende hissedebilirsiniz o konuda ama tabi konfor konusunda hangisi daha iyidir bilemem gerçi ben özelde doğum yapmıştım ama odam afedersin g.t kadar yemekler çok kötüydü falan fistan
Papatyaytt Z_ela benm drdigim devlet hastanesi otel gibi cam ve sakura Türkiye’nin en güzel hastanelerindden belki duymuşsunuzdur terrtemiz kocaman odaları yemekleri çok güzel ama devlet diye ilgisiz davranırlar tekk korkum bu
ElfErk Papatyaytt sizin yapacağınız devlet hastanesinin yorumları iyiyse orada yapın bence sonunu düşünmeden.. sonuçta olumsuzluklara odaklanınca elden de bisey gelmeyince çıkmaza giriyor insan.. ben benim bulunduğum ildeki devlet hastanesine asla gitmem muaynesnde bile hiç hiç ilgilenmiyorlar ki doğumda düşünemiyorum.. yorumlar da çok onmli.. Şimdiden hayırlı olsun 🌸
zedan1903 Papatyaytt ben bi sey olurda ilgilenmiyotum kismina hic katılmıyorum sonucta en ufak bi ihmal hastaneyi bitimeye kadar gider bence. can emanet ediyoruz kolay degil hem kendi canimiz hem canimiz evlatlarimiz. benimde ilk hamileligim devlete gidiyorum sezearyen dusunsem belki ozele giderdim bilmiyorum bu devirde o kadar para cocugun bi eksigini karsilamak daha mantikli geliyor. sonucta normal dogumda her sey bizde bitiyor bence. niye acilari sancilari o kadar cekpp ustune para vereyim ki. dogumdan sonra yerim o parayi en azindan cektigim aciyi unuturum 😂😂doktorum cok rahat bi insan. cok korkuyorum ama nedense ona karsi asiri bi guven oldu hip diye cikivercekmis gibi. tabi onun nobetine denk getirebilirsem😂
Papatyaytt zedan1903 Valla kimse bana ekstra özelde doğum yapmadım diye para bayilmaz yani 5 milyar o para yine uçar gider 🙄 ama haklısın normal doğum heleki her ağrı sanciyi ben çekip nie ustune bide para verim hayır yani normalde devlette doğum yapan milyonlarca insan var