Hasret33 Kızlar merhaba 😊 ben dayanamadım ve bugün idrar testi yaptım teste hafif silik çizgi vardı flaşı tutunca görebiliyordum kan testide yaptırmadım daha bayram nedeniyle köyde olduğum için 6 gündür kasık ayrım belimde agrı ve göğüs agrım var adetime 8 gün kaldı kan testi yaptırdığımda çıkar mı sizce Bebiş varsa 🤔
Patito__ Hasret33 idrarda ciktiysa kanda kesin cikar ama o sdce flasla cikan cizgiye cok inanma birkac gun snra tekrr yap bazi testlerde cizgi flas tutunca beyaz cikiyor insallah hamilesindir
Oslem077 Hasret33 İnşallah çıkar canım haber ver bizede inşallah güzel haberlerle 💙🙏 içini ferah tut hep 🙏 Rabbim bi anda yapıyor herşeyi ona güven yeter dua et 🙏💙
Bal @Hasret33 eğer hamileysende dikkat et canım köydeymişin kendini yorma hoplama zıplama insallah vardır bebişin HAYIRLI haberler alırsın umarım 🤗
DuduMom Hasret33 ben de adetime 5 gun kala idrar testi yapmistim ve silik pembe bir sey cikmisti. Hatta erken belli olanlar kiz oluyo falan demislerdi. Suan 17. haftam ve kizim olacak 😁
Aybebek Hasret33 kanda tabiki net kesin oluyor canım ama ikinci çizgi silik te olsa varsa büyük ihtimal hamilesin
Buketnar Hasret33 canım benimde adetime vardı testte çok silik bir çizgi vardı , emin olmak için 2 defa falan yaptım . Yine silik çıktı. En son hastaneye gittim kese nokta kadar falandı yani ☺️😬 şimdi 39 hf lık oldu kızım ☺️