Gul_sah 32 haftalık gebeyim çok şiddetli baş ağrısı var bakmadan yanlışlıkla arveles içmişim acaba sorun yaşayanınız oldu mu hiç çok kötüyüm bebeğim için çok korkuyorum anne bi cevap verin lütfen çok korkuyorum
Elisa06 Gul_sah Sakin. Ol canım bol bol su iç ben hemşireyim o yüzden ama bol bol eğer.ki mide bulantısı veya gözlerde kararma olursa hastaneye gidersin ama yok benim içimde şüphe oldu dersen git hastaneye ama o kadar.korkacak bir durum değil ılık su iç bol bol idrara git atar zaten tekrardan geçmiş olsun canım ve gitmek istersen git annesin sen
PamirMira Gul_sah yani ilk 3 ay özellikle sıkıntı diye biliyorum tabi ki içmeseniz daha iyi olurdu ama ben yine de bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum
ipekveatlas stres yapmayın.. evet içilmemesi gerek fakat çok büyük problemlere yol açacağını sanmıyorum 1 sefer olması bakımından kusabilme ihtimaliniz varsa deneyin, bebek hareketlerinde azalma vs yaşarsanız bi acile gidin, geçmiş olsun dikkat edin
Gul_sah Elisa06 teşekkür ederim yapacağım ama korkuyorum yani streste yaptım korkudan dolayı baş dönmem olabilir mi
Gul_sah PamirMira inşallah birşey olmaz sağolun ama bilemedim baş ağrım şiddetliydi kendi ilacım sanıp gözüm kapalı içtim sonradan fark ettim
Elisa06 Gul_sah sakın ol biraz balkona çık hava al relax ol korkudan da psikolojik olarak zehirlenme olasigi var biliyor musun canım o yüzden korkma Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip eylesin bende 32+2 günlüğüm ♥️
Gul_sah Elisa06 çok sağolun şuan hareketli bebeğim ben çok stres yaptım korktum biraz inşallah birşey olmadan atlatırım sizin de hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah hemşire olmanız rahatlattı hastane acillerinde kimseye ulaşamıyorum danışmak için 🌺
Elfs Gul_sah doktoruma baş ağrım çok şiddetli olduğunda dayanamıyorum parol geçirmiyor dedim o da bana haftada 1 olmak kaydıyla arveles içebilirsin dedi 1 kere içtim bir sıkıntı olmadı
Gul_sah Elfs sadece parol dedikleri için doktorlar başka bir hap içmiş olmak çok korkuttu sağolun ama çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim ♥️