Perayl Sebihagonul her ikisi ile de başlar ancak hamile kadınların yüzde 85i kahverengi akıntısı olur ama kısa süreli ve yogun olmayan… kan kırmızısı renginde akıntı ise biraz daha önlem gerektirebiliyor her ikisinde de dr a görünmek önemli. Bazen ikisinde de problem olmayabiliyor kaç haftalıksımız???
Lgel Sebihagonul yok tatlm bende de geldi hala da geliyo içinde kalan kalıntı kanlar ebe bana oyle dedi.
Sebihagonul Perayl 6haftalik hamileyim önceki hamileliğim düşük ile sonuçlandı 3ay önce idi. O yüzden korkuyorum önce ki hamileliğimde hep lekelenme yaşadım ve bu gittikçe artip kan rengine dönmüştü şimdi hiç lekelenme yaşamadım
Esra_ibrm Camım bende 6.haftamdayım kahve rengi lekelerim var doktora gittim düşük yapmam ihtimalim varmış 1 haftadır hiç kalkmıyorum bişey yapmıyorum progestan ve iğne verdi 😔
Sebihagonul Esra_ibrm Rabbim şifa versin inşallah korktuğumuz başımıza gelmesin . Gittiğinizde keseyi gördünüz mü?
Sebihagonul Perayl lavaboya gittiğimde kan gördüm fakat kabızlıkla mi ilgiliydi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum bekledim biraz peceteye kan falan hiç bulasmadi o yüzden korktuğum için sordum
Sebihagonul Esra_ibrm himm Rabbim inşallah kucağına almayı nasip eylesin ☺️☺️bizede görmeyi nasip etsin ☺️