Merhaba kızçeler 01.02.22 sabah 06:13 de oğluma kavuştum 😍 ama nasıl?
Pazartesi günü sabah uyandıktan sonra sürekli ağrım vardı ebelik 3. Sınıf öğrencisi arkadaşım var onunla konuştuk beraber kahvaltı yapalım falan dedik ağrılarım bu sırada sürekli devam ediyor tabi çarşıya gittik falan ve akşam eşimin teyzesine gittik kapıdan girer gitmez sen doğuracaksın sabaha kalmaz diye konuştular bu sırada ben stres yaptım zaten ağrılarım var ama şöyle bir durum var doktor muayenesin de açılmam yoktu ve sezaryen olacaktım 02.02 çarşamba günü için randevu almıştık eve geldik eşim uyudu derken ben ağrılarımı takip etmeye başladım ve 5 dk ara ile en az 40 sn kasılmalarım vardı hemen arkadaşımı aradım doğum başlamış dedi eşimi uyandırdım duşa girdim arkadaşımı alıp hastaneye geçtik doktorumu aradım tabi yolda bu arada sezaryen olma sebebim bebeğimin 4 kg olmasıydı doktor doğumhaneye geçin geliyorum dedi gittiğim de tam 5 cm açılmam vardı ebe kontrol ederken suyumu patlattı ve asıl sorun orda başladı suyuna pislemiş benim ufaklık ama kalp atışları falan normal seyrinde devam ediyordu doktorum geldi acil sezaryen e alındım sezaryene alındığım da 7 cm açılmam vardı ama zaten doğuramazmışım oğlum 4.300 gr dünyaya geldi onu gördüğüm an bütün her şey bitti çok şükür her şeyi normaldi şimdi yanımda uyuyor umarım sizin doğumunuz çok daha güzel ilerler ama nasıl olursa olsun dünyanın en güzel hissi bu gerçekten nasıl doğum yaptığınızın bir önemi yok önemli olan annenin ve bebeğin sağlıklı olması ♥️