AsyaMina28 Anneler isimli hastane çıkışı yaptırdınız mı yaptırdıysanız hangi siteden yaptırdınız ve onun yanına bir tane daha 10 lu set hastane çıkışı aldınız mı
Goksinismail AsyaMina28 ben tulum ve battaniye aldım eşim izerine nakış yaptı. 10 li yerine de 2 tane normal 5 li hastane çıkışı aldım bence daha kullanışlı
sheyda1991 AsyaMina28 12 li isimli hastane çıkışını instagramda bebeqon sayfasından yaptırdım. Yanında 10 lu almadım 3 tane 5 li aldım onun yerine. Çünkü ekstradan battaniye, zıbın vs almıştım zaten.
Ozlem2206 AsyaMina28 hastane çıkışları hediye geldiği için ben sadece tulum şapka eldiven üçlü takım yaptırdım hatıra olsun diye instagramda kubisinhobisi sayfası
SerraveAnnesii Bir tane 10 lu görümcem aldı hediye. Bende bir tane 12 parça bebeqon sitesinden 200 TL’ye kampanyada isimli yaptırdım
Bir_down_hikayesi İsimli olarak 3lü tavşan zıbın setinden (tavşanlı tulum şapka eldiven lavanta kesesi) yaptırdım bulunduğum yerde bir bayan var ona yaptırdım. Onun haricinde 2 tane 10lu hastane çıkışı aldım