Canimyavyum Doktorumuz birdahaki kontrol de şeker yükleme testi yapıcağımızı söyledi, doğumdan sonra kimin şeker kalıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum 🤷🏼♀️ kısacası şeker yüklemesi yaptırmak şart mı ?
Esay_50 Canimyavyum bn 2 gebeligimdede yaptirdim suan3. Gevrligim doktora dedim suyu feln yerinde duruyor oneriyoruz genrlde ama six bilirsiniz dedi bunu yaptirmadim
Aleyyo-09 Canimyavyum bende yaptırmayacaktım fakat bu hafta bebeğin suyu fazla gebelik şekeri olabilir şeker yüklemesini yaptır mutlaka dedi yaptıracağım
Papatya27 Canimyavyum valla canım ikisindede yaptırmadı doktorum sadece açlık tokluk baktı o kadar ben önermiyorum dedi
Ayselosman Canimyavyum ben 27. Haftamdayim bu hafta kontrole gitmeden saglik ocaginda kan tahlili verdim sekerim bormal cikti doktorum seker yuklemesi yapalim dediginde testi verdim eline himm iyi suyuda yerinde haftayla uyumlu dedi ve yaptirmadi sizde bi test verip ac karniniza bi bakinin
Esay_50 Canimyavyum once bibkan beriyosun sonra 50 grm sekerli gazoz gibi veriyorlar onu iciyosun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun sonucuna bakiyorlar
mlssrn Kilonuz varsa muhakkak yaptırın bence benim kilom vardı ilk hamileliğimde gebelik şekerim çıktı diyetle düzeltemedik insüline başlamıştım bilmeseydim allah korusun köyü şeyler olabilirdi
Canimyavyum mlssrn 6. Ayımız da henüz 3 kilo aldım anormal değil diye düşünüyorum çok almadım yani yaptırmayı düşünmüyorum gerekli görmüyorum yani açıkcası
mercimeginannesiiii Canimyavyum Ben 26. Haftamda yeni bir doktor takibine başladım yaptırdığım testleri vs sordu hepsini not aldı. Şeker yüklemesi yaptır falan demedi. Konuşurken laf arasında yaptırmadım dedim. Yine bir şey demedi. Bence bazı hamilelerde şüpheleniyorlar yaptır diyorlar. Ben çok kilo almadığım ve bebeğimde haftasından küçük göründüğü için sanırım gerek görmedi.
Canimyavyum mercimeginannesiiii ben de çok kilo almadım gittiğim yer özel hastane para kazanmak için de bunu yapıyo olabilirler