Dilaninaann Kızlar merhaba 24+5 günlüğüm şuan şeker yüklemesini nasıl yaptırdınız acaba, Devlet hastanesinde yada özellerde kendi doktorunuz hangisiyse randevu alıp gittiğiniz de o mu yönlendiriyor yaptırıyor yoksa randevu için farklı bi bölüm mü var
Esos00 Dilaninaann Özelde gittiğim doktorum şu haftalarda şeker yüklemesi öneriyorum demişti. Öyle yaptırmıştım bir miktar ücret vererek
Mervevera Dilaninaann Ben özele gidiyordum ama testi devlet hastanesinde yaptırdım . Kadın doguma randevu alıp kontrole gittim seker yüklemesi testiminde oldugunu söyledim zaten doktorum da önerdi yapalım bakalım dedi . Ertesi gun sabah aç karnına kayıt açmışlardı bir icecek iciyoruz .1. Saat sonunda kan alıyorlar sonra tekrar bekliyoruz 2. Saat sonunda tekrar kan alıyorlar bitiyor. Hastanede bekleme suresi işte 2 saat onun dısında sorun yok :)
Aleyyo-09 Dilaninaann ben sağlık ocağında yaptıracağım pazartesi günü yaptırmama kararı almıştım ama bu hafta kontrolde bebeğin suyu fazla dedi doktor gebelik şekeri olabilir şeker yüklemesini yaptır dedi , vakalım sonuç ne çıkacak
Gamze646464 Dilaninaann ben sağlık ocağında yaptırdım canım bı ücret verilmiyor eczaneden içecek alıyorsun doktorum 75g demisti
Dilaninaann Elif_gl internette günlük şekeri zaten fazlasıyla aldığımızı doktorun yapacağı şeker testinde sorun olmayacağını vs yazıyor bende merak ediyorum biraz çünkü devamlı tatlı vs tüketiyorum
Dilaninaann Aleyyo-09 sağlık ocaklarında yaptırılmıyor diye duymuştum ben eğer oluyorsa bende hafta başı gidip görüşeceğim
[silindi] Dilaninaann normal kadın doğum doğumdan randevu alırsanız o da sırada yönlendirir aç karnına giderseniz. Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım. Bir tane gazlı içeçek verdiler. 75 g şeker içeren. Birden fazla şeker yüklemiyorlar. Normal bildiğiniz bi gazlı içecekti yani yavaş yavaş içiyorsunuz sizi bekliyorlar zaten
Yasecer Kızlar ihmal etmeyin yaptırın saçma sapan konuşanlara inanmayın çok önemli bu şeker eğer varsa bebeğinize zararı oluyor önlem almanız gerekli eğer yaptırmazsanız zarar. Şuan bende şeker var ve bebeğimin kilosu boyu şekerden dolayı fazla. Önlem almazsanız anne karnında ani ölümlere sebebiyet veriyor doktoru dinleyin etrafı değil