Hhande01 ben Adana’da yaşıyordum tahin istanbula çıktı ama hamile olduğum an anneme geldim valla rahat bir gebelik geçirmek için ve doktorum aile dostumuz burda oldugu için neyse şöyle anlatayım
Öncelikle yenidoğan kıyafetlerini ayaklı tulumları çok alma cunku az giyecek hemen büyüyecek birkaç parça ayaklı alsan yeter ayaksız alt üst takım al ve yenidoğan değil 3 ay falan almaya başla
Biberon al Avent Yeni doğan cam ya da anti kolik öneririm
Çatlak kremi kullanmıyorsan eğer durumuna uyuyorsa Lierac ve Bio oil ikisini de kullan birbirini destekle sürekli nemli tut sakın aksatma
Göğüs ucu için Lansiloh göğüs ucu kremi öneriyorum ve gümüş kapak mutlaka al silverette pahalı şimdiden bak ilerde daha pahalı olabilir
Şampuan al canım mustela yeni doğan almanı öneririm
Sleepy yeni doğan ıslak mendil trendyolda 12 Li var
Bez olarak bence nacizane tavsiyem yine bütçene uyuyorsa ilk 3 ay prima premium care kullan gerçekten bence piyasanın en iyisi sonra bebek vücudu kendine gelince sleepy molfix falan hangisini tercih edersen geçebilirsin ya da bütçene uyarsa prima devam edersin
Battaniye çok aldım ben renk renk nohut battaniye
11 Li isimli hastane çıkışı yaptırdım ekstra isimsiz üç dört hastane takımı daha aldım
Kendime trendyoldan Likapadan 3 pijama takımı aldım hastane ve lohusalık için düğmeli aldım
Emzirme atleti al sütyen gereksiz atlet daha rahat
Doğum sonrası owli korse öneririm çok çok İyi
Anne bebek bakım çantası al canım
Valiz düzenleyici al Hastane için
Bebege eldiven , ağız mendili , muslin örtü falan bol aldım fazla fazla
Atlet çok al kuzum bol bol al çıtçıtlı çok kirletiyorlar
Alt değiştirme minderi ve yastıgı aldım
Elyaf yorgan ve uyku seti aldım
Mama sandalyesi aldım
Ana kucağı aldım
34.haftama gireceğim bugün buna rağmen bir sürü eksiğim var :)