MerveeD Mehtapkz 3 aylık evliyken 1 bucuk aylık hamıle oldugumu öğrendim ilk 20 gun fılan korunmuştur tek seferde hamıle kalmışım sanırım
Mehtapkz Gizemmela ogluma bende ole 2. Ayimda kalmistim canim simdi 10 ay oldu 2. Icin beklioruz hala esimle
Mehtapkz Kubraalp 4 ay bisey deil canim olucak illaki sabret vardir bizamani ben 10 aydir deniyorum 🙄😍
Mehtapkz gldn065807 ilk gebeligimi 2 ayda kaldim smdi 2 yi istyrm bemde ama 10 aydir yok bisey canm bekliorum
Serraa İlk bebeğime denedigim ilk ay hamile kaldım şuan ki bebeğime tek seferde hamile kaldım 31 haftam bitmek üzere.
Mehtapkz MerveeD Cok guzel canm bizlerede dua edin 10 aydir deniyorum bende 2.yi ilk cocugum 2. Ayimda tutmistu bu nazli sanirim
Mehtapkz Bayancorek 10 aydir deniyorum canm bende nasip bakalim 2. Nezaman gelecek ilki 2. Ayimda tutmistu cok skur
Mehtapkz tubaag insallh canm ben 2. Ayimda ogluma kalmistim ama 2. Gebeligim henuz ol.afi 10 aydir deniorum bir kimyasal oldu malesef bekliorum
Elf_Tk89 Mehtapkz 4 sene sonra kaldım gitmediğim doktor kalmamıştı hepside sabret olur dedi. Hiç beklemediğim bir anda oldu şimdi 2ciye hamileyim buda sütü kestikten snra hamile kaldım. Çok enteresan
Mehtapkz Elf_Tk89 ahhh cok guzel canim var bi zamani bende bekliorum 2. Yi insallhh bizde mutlu oluriz
makbule17 Mehtapkz ilk çocuğuma evliliğimin 9. ayında hamile kaldım planlı olarak 2. çocuğuma da 4 ay denedik olmadı 5. ayda oldu
Mehtapkz makbule17 ahhh bende deniorum 2.yi kuzum 10.ay oldu hala gelmedi nazli cikti ilk cocugum 2. Ayimda tutmustu cok skur Allah bagislasin canm benim
Htcnal Mehtapkz Üçüncü denemede,ovülasyon takibi ile hamile kalabildim, yumurtlama günümü tutturamiyormusum.
Mehtapkz Htcnal 10 aydir dwniorum canm bende ne ovulasyon kaldi ne sogan kiri nede baska bisey doktorda bile takip ettrmistm ama olmayinca olmuyor galibaya ilk cocugum 2. Ayimda kalmistim 2 icin baya ugrasiorum nazli cikti
Mehtapkz Smyye1B yaaa bu cok guzeldi saglikla kavuatrsun Allah canim dogum yaptiysanda Bir omir birlikte nice uzun omurler dilerim saglikla🥰🥰