mor_salkimli_sokak92 Merve1850 oğlumun adı Bera Bera bin malik sahabe ismi 2. Oğlumun aldı da Talha olacak inşallah Talha bin Ubeydullah isim ararken sahabelerden alim ve ilim sahibi insanların isminden olması hayatına sirayet edebiliyor
Merve1850 mor_salkimli_sokak92 bend eçpl seviyorum Talha ismini 28haftaşıgım hep Talha diye seviyorum eşim de Muhammed diyor sürekli birde Muhammed ismi agır geliyor çocuğa o isimdeki çocuğa kızılmıyacakmış bağırmıycakmıssın bende çekiniyorum
mor_salkimli_sokak92 Merve1850 bende Muhammed Talha oku kulağına diyorum aslında bir evde 3 oğlu olanın Peygamber Efendimizin isimlerinden birini koymak iyiymiş.
Ceylan01-13 Merve1850 muhammed ismi çok agir olur tek basina ben de 39 haftadayim 3 kizdan sonra oglum olcak insallah muhammed adini niyetlendik tek agır olur diye yanına hafif isim koyduk muhammed umut koyduk.
Ceylan01-13 Merve1850 eymen ismini taşiyan çok yaramaz oluyor sinirli oluyor ismin anlami da cok.önemli
[silindi] Merve1850 Musab Musab bin umeyr yakışıklılığı ile ünlü, öğretmen ve peygamberimize en çok benzeyen Huzeyfe Huzeyfetul yemani efendimiz sav in sırdaşı
Sevdece Musab ismini sahibi nedeniyle çok seviyorum. Musab Bin Umeyr, hayatından çok etkilenmiştim isim sahibine benzemesi duasıyla bebeğe bu isim verilebilir diye düşünüyorum
mor_salkimli_sokak92 Sevdece evet gerçekten güzel isim sahabe isim ve hayatları gerçekten çok güzel. 🥰