Bktece Doktora kontrole gelip haftaya sezeryan günü aldım ama sabırsız oğlum beklemek istemedi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı hastaneye yatisim yapıldı simdi .sezeryana alinicam dua edin lütfen 🙏🏼
twinsmommmm Bktece Rabbım sag saglım kucagınıza almayı nasıp etsın 🙏🏻 Sıyunuzun sızıntı seklınde geldıgını nasıl anladınız?
Bktece twinsmommmm Amin cok teşekkür ederim aldım kucağıma cok şükür 🙏🏼 her hareketimde idrar yapar gibi bikac damla gelmeye başladı sonrasinda gittikte sıklaştı akması
melekkizim_00 Bktece sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah 🙏🏼 allah kavuştursun 🥰 darısıda hayırlısıyla bize olsun
Aysu123cicek Bktece bebyine sagsalim kavus insallah canim benim hayirli evlat olsun canim bizm icinde dua et guzel haberlerini bekliyoruzz❤♥️🥰🤱
Bktece Aysu123cicek çok teşekkür ederim cok şükür kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah 🙏🏼❤️
Nuur415 Kaç haftalıktınız acaba ? Çok şükür sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim darısı bize inşallah 🙏
Aysu123cicek Bktece ay masallah supanallah cok sukur canim benim duan icinde cok tesekur ederim bebeyinle mutlu mesut bir omur sur insallah