minikbebegim19 Hamile yastığı bazen iyi geliyor ama ilk defa parol içtim 2.kez korkumdan kırıp içiyorum. Gece oldu rahat nasıl yatacam diye düşünüyorum inleyen inleye yoruluyorum yaaa 34+5
G_s05 minikbebegim19 minikbebegim19 benim de çok sırt ağrım var 30+6 yım magnezyum toz içiyorum biraz da olsa rahat uyuyorum
adsmom minikbebegim19 ben de 35+4’teyim çok fena ağrılar artık geçirmek için de bir şey yapmıyorum öyle doğumu bekliyorum 🥲🥲🥲🥲
Narmina95 minikbebegim19 ayy bendede Aynu durum Sırtım boynum Arkadan sanki kalbimin Üstü tutuyor bazen zor nefes alıyorum😩😩
minikbebegim19 G_s05 bende içiyorum da sırtım açılmıyor rahat edemiyorum biri sıkıyor bastırıyor gibi
Gmzeucr minikbebegim19 34+2 bende sırt ağrısından muzdaribim bide ne tarafa yatrsam uyandığımda o bölgem acayip ağrılı uynıyorum gece sürekli ağrıdn dönüyorum buda derin uyku uyumama engel oluyo hele iki gündürde saat altı hibi uyanıyorum ve saat dokuz kadar uyumya çalışıyorum sırt ağrısı iycebastırıyo o saatlerde en son pes edip kalkıyorum hamileliğimde beni yoran tek durum bu galiba
Yusuf_alpin_annesi 34+1 benimde sol tarafım acayip ağrıyı kemiklerim Kırılıyor resmen ne gündüzüm kaldı ne gecem dayanamıyorum. Kas gevseticilerde. İşe yaramiyor
Yusuf_alpin_annesi minikbebegim19 kas gevşetici. Krem kulaniyorum. Ağrılara iyi geliyor normalde eczaneden reçetesiz temin edebilirsiniz
Yusuf_alpin_annesi Ben ilk hamilelikte De kullanıyordum bir sakincasini görmedim krem olduğu için ağrıyan yerlere Sürüyorum valla
Ozlem2206 minikbebegim19 eşiniz sırtınıza dayansın o şekilde sırt sırta vererek yatın ben öyle çözüm buldum gerçekten rahatlatıyor en azından uykuya dalana kadar iyi hissediyorum birde masaj iyi geliyor ama çok uzun sürmüyo etkisi tabi😌
Nilufar_1996 minikbebegim19 eşime masaj yaptırıyorum hafif hafif geçmediği gün parol içiyorum bende benimde sırtım nefes alsam bile ağrıyor