Melisahinn Kızlar 8 haftalık hamileyim kasık ağrısını anlıyordum ama dahada alt kısımları ağrıyor nasıl tarif etsem vajinanın üst kısmında böyle bir ağrı mevcut neden olur acaba sizce başınıza geldi mi böyle bir şey 🥺
dezgi Melisahinn merhaba canım bende 8+1 oldum benimde bazen oluyor aniden gelince bir kaç yere acıyla yere çöktüğüm bile oldu endilesnip doktora gittim ama hersey yolunda çok şükür muhtemelen rahim büyümesinden kaynaklı endişelenme 💕
Ceycey54 Melisahinn aynı ağrıyı bende yaşıyorum 19. Haftamda olmama rağmen. Vajinamın kemiği ağrıyor. İlk çocuğumda bu ağrıyı son aylarda yaşamıştım. Sanırım vajina genişledikçe oluyor ağrı. Dr um önemli birşey değil demişti
G_s05 Şuan yaşadığım durum 30+6 yım alt sol dudakta varis şeklinde damarlanma mevcut sanırım onun agrısı oraya vuruyor
Moniza G_s05 bir kaç gün önce aynı şikayetten post açtım kimse görmedi bende 29 haftaligim aynı durum bende de var bazen daha çok şiddetli bir ağrı oluyor yürüyemiyorum ayakta zor duruyorum doktorunuza danışınız mi acaba
Melisahinn Moniza danışma fırsatım olmadı şu an covidim karantinadayım çıktığım gün kontrole gideceğim o zaman soracağım inşallah
Moniza Melisahinn anladım bende aynı şekilde eşim kovid bizde karantinadayiz gidemedim bu günlerde daha bir arttı
Melisahinn dezgi farklı her ağrı telaşlandırıyor birde ilk gebelik olunca ☺️ Rabbim yardım etsin hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Melisahinn Ceycey54 interneten araştırırken o haftalarda olduğunu görmüştüm canım doktoruna sor bakalım o ne diyecek
GamzeMikail Muhtemelen hamilelikte bu vajinal denge değişiyor bir anda kuruluk veya aşırı ıslaklık oluyor ya da şişme falan olabiliyor çünkü ph dengesi değişiyormuş hamilelikte vajinanın ve büyüdüğü için ama yine de doktorunun görmesi lazım canım bence..