Melisa0002 Kızlar bugün göbek ve göbek deliğimin sağ tarafı ağrıyor ve elimle dokunduğumda sancıyor. Ne yapa bilirim? Yaşayan var mı?
Nehir-Poyraz Melisa0002 bilmiyorum canım benim başıma gelmedi karnımın içinde ağrı oluyo 10+0 benimde doktor rahim büyüyo normal dedi ama eğer o kadar acı oluyosa bi doktora danış istersen
Kelebekk-0307 Melisa0002 bende de arada oluyor ama öyle geçmeyen bir ağrı olmadi hic o yüzden bir fikrim yok bebek büyüdükçe oluyor bende normaldir diye hiç araştırmadm açıkçası
Kelebekk-0307 Melisa0002 bir de o haftalarda benim hiç ağrım olmadi ben 31.haftadayim o yüzden bilemiyorum doktorunuza danışın bence belki normal değildir sizinki
Papatyam63 Melisa0002 benimde ağrıyor bende bilmiyorum canım şuan bile ağrıyor daha çok bebek kendini sıkınca ağrıyor
Melisa0002 @Because @vadidekizikkim @zedan1903 @kirpapatyasii1 @Klcaysgl @Kelebekk-0307 @Papatyam63 @pinkymoms
Asyadora Benımde hıc basıma gelmedı ama belkı kafası yada kolu orana denk gelıyodur ondan olabılır uzulme sen dınlen
Nehir-Poyraz Melisa0002 baktım senin kanaman falan olmuş bi doktora görün istersen sorun olmasın sonra canım
Kelebekk-0307 Melisa0002 o zaman bir şey diyemicem sizi yanlış bilgilendirmek istemem bende o haftalarda kanama, ağrı vs olmamıştı çünkü ne desem yalan olur.
Cemrreedemirci Benim öyle dile getirecek ağrılarım.olmadi o yüzden yardımcı olamayacağım. Kasıklarımda sancılarım oluyordu onu da suyu az içmeme bağladı doktorum su miktarını arttırıp dinlenince geçti. Geçmiş olsun size de pek yararlı olamadım.
Tazeannee000 Melisa0002 canim bnde de o zamanlar göbek deliği ağrısı oluyordu doktora sordum sıkıntı yaratacak durum değil dedi karnın büyümesiyle alakaliymis