Brvndkm 17 haftalığım 3 gün önce bebeğim karnıma tepki verdi hissetim. Kahvaltı ve akşam yemeklerinde rahmin sol tarafında bi iki kıprrtı oluyor başkada yok acaba onlar mı bebek hareketleri😔lütfen yardım edin daha önce iki kürtajım var
Nesli29 Brvndkm benim de o haftalar öyleydi, birkaç günde bir zorla hissediyordum hatta bazen gaz hareketi ile karışıyordu 🙊 zamanla hareketi çok netleşecek kötüyü düşünme☺️
blueberyy00 Brvndkm hissediyor olabilirsin çok güzel ama ilk zamanlar hergun düzenli hissettirmiyorlar kendilerini gelir gider arada annesi daha evham yapma bende 16+3 de hissettim ilk ama her gün düzenli olmadı bazı gün çok bazen hiç oluyordu sanki ilk hissetmeden 1-2 hafta sonra düzenli hergun hissetmeye başlamıştım
ressamistanne Brvndkm ben 17 de sızı gibi hissettim 19. Haftaya kadar bida hissetmemiştim kuzum daha erken
SerraveAnnesii Haftası küçük olduğu için bu haftalarda net hissetmek pek mümkün değil canım. O hissettiklerin bebek hareketidir. Aklına kötüyü getirme uyuyordur annesi ☺️ O haftalarda zaten çok hafif hissediliyor. Bende o haftalarda her zaman hissetmiyordum
Brvndkm SerraveAnnesii inş canım birşey olmasından korkuyorum yoksa bu kadar evham yapmam rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
Cylnsvkt123 Bende 17. Haftama yeni girdim heyecan ve sabırsızlıkla hissetmeyi bekliyorum henüz hissetmedım sıkıntı yapma canım ilk gebelıgınse eğer biraz geçte hissedebılırsın
Asumaan Brvndkm benim de ilk gebeliğim 22. hafta da hissettim 24 olunca dahada sıklaştı küçük oldukları için uyuyorlar ☺