Duyguynrky
[bilinmeyen] canım yol uzunsa 2 saate bir mola ver ve azıcık yürü ayaklarınıda uzatabiliyorsan uzat sürekli oturma bir sıkıntı olmaz
Gk-love
[bilinmeyen] 2-3 saate bir dinlenin.. bende bursadan giresuna geldim birde yaylalalara çıktım şuan sıkıntım yok normalde 14 saat süren yok trafikten dolayı 21 saat sürdü.. 24 haftadaym
Englishteacher
Benin
[bilinmeyen] ben de cuma günü 11 12 saatlik yola çıkıcam doktor bide bana yasakladı yolculuğu ama yapacak bişeyim yok arabayla memlekete geldik mecbur dönmek zorundayız ara ara mola veririz ve eşim dikkatli sarsmadan kullandığı sürece sıkıntı olmaz bence
1850
[bilinmeyen] aynı durum mu bilmiyorum ama bende 16+3 teyım bebegın eşi aşagıda 7 saatlık yol gıdebılırmıyım dedim doktorum adla gıdemezsin dedi🤷🏻♀️ Kaldım bende mecbur
1850
[bilinmeyen] bizde ilişki yasagıda getırdı. Eşi plasentası asagıda benım oyle olunca kanama riski cok oluyormus🤷🏻♀️Kaç saatlık yolculuk yapacaksınız ucakla gıtme şansınız varsa öyle gidin.
Neroizm
[bilinmeyen] ikinci trimesterda sorun olmaz. Sadece 2 saatte bir arkadaslarin dedigi gibi durup yuruyeceksiniz 10 dk