Siyacus mrvsrcn anladım canım bende dus alırken başladı kanamam zaten bi qarip geldi adet oldugum hadi hayırlısı inşallah kötü birsey yoktur birsey olursa haber edersin canim
Siyacus mrvsrcn yok canım hasteneye gidemiyorum bakmıyorlar senedlerim düzelir sora gidicem ama çok korkuyorum
Siyacus mrvsrcn kimyasal gebelik kasımda yaşadım 7gun surmusdu genelde adetim 5gun sürer ama onda anlamışım kimyasal gebelik geçirdiğimi şiddetli ağrılarım vardi
mrvsrcn Siyacus alla alla testte çıkıp öyle kanama olması da garip ilk 10 dk içinde mi çıktı çizginiz
mrvsrcn Siyacus anladım canim Rabbim yardımcın olsun, umarım hamilesindir ve bebeğin sağlıklıdır üzülme değilsek de önümüzdeki ay yine şansımiz var 🥰
mrvsrcn Siyacus estagfurullah ne demek, birbirimize destek oluyoruz iste insallah mutluluğumuzu da paylaşırız 🌸🤲🏻
Mahidevrann mrvsrcn canım duphaston lekelenme yapabiliyor doktorum öyle demişti. Belki seninkide ondan olabilir
mrvsrcn Mahidevrann ya öyle mi? Olabilir canim zaten hamilelik olacağını sanmıyorum sadece normalde günüm geçer 5 gün önce böyle bisey olması beni şaşırttı
Mahidevrann mrvsrcn bende olmuştu o yüzden sormuştum çünkü. Hakkında hayırlısı olsun benimde bat 10 şubat🥰
Nurr16 Siyacus Canim aynisi bende oldu kırmızı kanı gördüysen adetsin ama geç döllenme falan yaşayıp adet sonrasi hamile olduğunu ogrenenlerde var umarim hamilesindir 🙏🏻🥰
Siyacus Nurr16 çok teşekkür ederim ya inşallah öyledir çok mutlu olurum 1 yıldır istiyoruz umarım hamileyimdir eyer öyle olursa haber ederim canım bir birimizi tanimasakda böyle destek çıkmak çok güzel çok mutlu oldum iyki varsiniz 🙏🥰❤️