Because Merhaba hanımlar ;gebelikte iyi pişmiş sucuk yenilir mi. Hamile arkadaşlar siz hiç tükettiniz mi?
Lavinia_35 Because canım çektiğinde arada bir yiyorum telafi etmek için bol yeşillik su meyve tüketiyorum Allah büyük
Ozlem2206 Because sucuk sosis salam hepsini tüketiyorum canım istediği zaman 34 haftalığım hiçde bişey olmadı sonuçta hergün yemiyoruz ve abartılmadığı sürece herşey tüketilebilir
Sarehanjmjnanasj4536 Iyı pısmıs olabılır belkı guvenılır.ama ben o tur seylerı yenıyorum cunku antıtoxoplazma ne ılletse onlardan varmıs ben onu gecırmısım ama tekrar gecırmek ıstemıyorum cocuk ıcın tehlıkelı ozurluk bırakıyor cocukda Rabbım korusun .korkuyorum yanı
Sedacyln Because 39 haftalığım canım hemen hemen 2 günde bir yedim desem yeridir😂 hiçte birşey olmadı hlada yiyorum
Because Sedacyln yaa ne güzel ben ne yiyeceksem önce bi araştırıyorum ama yinede şarküteri ürünlerini yemekten korkuyorum 😧 etsiz çiğ köfte yedim o bile vicdanımı rahatsz etti keşke yemeseydim dedim 😞😞😞
Asena17 Because valla ben cok tukettim esim kayserili olunca bende sucugu severim tost cok yedim ama sucugu cok pisirdim oyle yedim :)))
Sedacyln Because o kadarda herşeye takılırsak işimiz var canım😂 zaten doktorum gerekli açıklamayı ilk zamanda yapmıştı asla yememen gereken şeyleri o yüzden canım ne istediyse yedim yemeyede devam ediyorum😂
Asena17 Because cig yiyecekler yenilmez diye biliyorum sucuk pistik den sonra bi sorun teskil etmez bence
wisesmom Kaliteli bir sucuğu iyice pişirerek ben de yiyorum. Mesela tosta koyacaksam da önce tavada pişirip sonra tosta koyup öyle yapıyorum.
Ebrucm Because Bilmiyorum ki dokunuyorum ben ete kıymaya sadece vucuduna sürme diyolar çocukta iz oluyomus
Bsr-12 Because cokkk hemdeee yemek yapiyoruz kim yapicak bnm yemegimi onu yeme buna dokunma cok sacma