Mervyss Doktorum kistlerin var zararsız onlar ağrı yapar 3 ay boyunca dedi kasıklarım bazen karnım ağrıyor ayrıca progestan verdi rahmimden dolayı önlem amaçlı 😟 bu ağrı ne zaman geçer
gamzenurbozdere Mervyss gecer cnm krap gırıyor sanki demi bende de vardı azaldı şimdide gaz sancım oluyor bende progestan kullanıyorum gınde 4 tane
rkyycbnn Daha yeni oldugı için normal adet agrısı gibi geliyo insana bende de bayagı oldu şimdi Bi sıkıntı yok 8 haftalık olduk
Mervyss rkyycbnn yaa canım MaşaAllah evet adet sancısı aynı yani kramp giriyor korkuyorum doktorum ilişki de önermedi yat dinlen dedi bol su tüket dedi de bu mümkün değil ki evin işi bana bakıyor mecbur yapmak zorundayız :(
tiniminihanim_ Mervyss Bende 5 haftalık oldum. Sakın ev işi yapma. Ben o hatayı yaptım kanama oldu ve ağrım var. Yat dinlen pişman oldum ben. Ev işi önemsiz mis.
tiniminihanim_ Mervyss Annen kaynanan veya birilerini çağır haftalık yapsın temizliğini. Yemeğinde basit seç veya kocan yapsın. İnan ben pişman oldum kendimi yorup kanama açtım. Ağrıların normal ama rahim genişliyor demisti doktor