Iremaltnr Kızlar doğum yaptıktan kaç gün sonra sütünüz geldi Bir haftadır doğum yaptım ama sütüm gelmiyor yani geliyor ama damla damla çok çok az geliyor ne zaman gelcek bu süt 😐
Shzdgn Iremaltnr Sütünüzun gelmediğini nasıl anlıyorsunuz bir kaç gün az az gelir bebeğin midesi kiraz büyüklüğünde süt bebeğin ihtiyacı kadar gelir sık sık emzirin bol su için ve her fırsatta uyuyun oksitosin hormonu süt salgılar uyku önemli çok streste yapmayın lütfen
Limonveannesii Iremaltnr 12 gün oldu doğum yapalı sezeryan doğum yaptım sıcak duş aldım bol bol ve bebekle ten tene temas yaptım sütünüz olmasa bile mutlaka bebeğinizi emzirin 3. Gün geldi benimde sütüm geldi dediysem öyle dolu dolu değil damla damla kolostrum geldi önce sonra zamanla emzirdikçe arttı
Oznurkk Iremaltnr sağmayı denediniz mi ya da ebelere sordunuz mu belki süt kanallarınız kapalıdır. Tecrübeli değilim ama yardım alsanız düzelir. Suyu çok tüketin. Sütünüz gelmese bile emzirmeye çalışın yavaş yavaş illaki gelecektir
Havvaa77 Doğum yapmadım ama En korktuğum şeyy istiyorum ki hemen sütüm gelsin umarım sizinde çok çok sütünüz gelir 🌸
Iremaltnr Havvaa77 inşallah canım ❤️ Stres yapma gelmez diye ,sürekli olumlu düşün bende öyle yapmaya çalışıyorum 🙏
Iremaltnr Shzdgn sıkınca süt gelmiyor ve bebeğim ağlıyor sürekli doymadigi için , inşallah gelir Bir haftadır sabırla bekliyorum bakalım ne zaman acilcak ,😑
Hahhshdh rezene çayı içtim sureklı ve çorba su incir .bünyem çok zayıf olmasına rağmen çok şükür hemen ikinci gün geldi .bu yazdıklarımı kesinlikle öneririm stres yapma Allah’ın ızlıyle gelir sütün
Iremaltnr Hahhshdh inşallah canım bende iki gündür rezene içiyorum tatlı şeyler tüketiyorum sürekli, bebeğim uyudukca dinlenmeye çalışıyorum en kısa sürede gelir benimde umarım 🙏 Günde bir bardak rezene yeterli mi artirayimmi ?
Shzdgn Iremaltnr sabırlı olun biliyorum kolay değil ama herşey yoluna girer zamanla süt kanalları açılmamış olabilir bebeğin çenesi yoruluyor çünkü gelmeyince de ağlıyor bebek sağım yapın pompayla varsa elektrikli daha kolay olur manuel de olur hangisi varsa elinizde
Hahhshdh Iremaltnr Tatlı şeyler kilo yapar diye asla yemiyorum ben .doktorumda dedi tatlı şeyler ye diyen olur aldanma su bol bol iç dedi rezeneyide arttır kesinlikle zaten bitkisel .stres aslında en onemliside bide bebeğin uyuduğunda da sağabildiğin kadar sağ süt damarların uyarılsın .inşallah allah yardım eder insallah 🙏🏻
Iremaltnr Shzdgn pompayla sagiyorum canım manuel ile ama işte gelmiyor çok az bir çay kaşığı anca akitiyordur 🤷🏻♀️
Kediannesiiii96 Bestlak damla alın eczaneden çok güzel süt yaptı bende bide sürekli sıcak su suyun altına girdim masaj yaptım göğüslerime ve humanin emziren anne çayini aldim eczaneler de oda var. Hemen farkı göreceksiniz benim öyle indi sütüm
Shzdgn Iremaltnr Anlıyorum elektrikli deneyin daha etkili manuel çokta işe yaramıyor kanallar kapalı muhtemelen benimde öyle olmuştu hatta göğsüm yara oldu sağım yapmaktan elektrikli hemen işe yarıyor 2ci el de bulabilirsiniz uygun fiyata