Sibelyavuz3419 ben bundan 2 sene önce kadar servikal gebelik yaşadım tehlikeli bir gebelikmis buradaki doktorum sakın kimseye dokundurma hocama git demişti.. İstemediğimiz bir gebelik bu demişti kendiside dokunmadı. Daha sonra hocaya gitmeden önce başka bir doktora gittim kese ve bebek çok sağlıklı ama düşer biz bunu alalım dedi aklıma kendi doktorumun dokundurma dediği geldi Allah yardım etti aldırmadım. Sonrasında doktorumun hocasına gittim meğerse hemen kürtaj yapılmazmis tutunduğu yer itibariyle şiddetli kanama yaşayabilir ölebilirsin durdurulsa bile rahminden olabilirsin demişti. Zaten anemi hastasıyım kansizligim var yani.. 1 ay üniversitede yattım çeşitli tedavilerden sonra sonlandırıldı… Çok şükür Rabb ime sağlıklı bir şekilde atlattım psikolojik olarak yıprandım sadece. Çok şükür… Yani anlatmak istediğim gittiğim doktor hemen kürtaj yapmak istedi neye güvenerek bilmiyorum… Kendinize en uygun doktoru bulana kadar araştırın işi ehline bırakın. Allah a sığının dua edin zikir çekin. Sakın bilmediğiniz şeyleri kullanmayın özellikle bitkisel olanları… Kese etrafında ve bebekte her hangi bir problem yoksa kendinizi sıkmayın… Psikolojik te olabilir.. Bol dinlen bol su tüket vitaminlerini al. Rabb im şifa nasip eylesin emanetlerini sağlıkla kucağımıza almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin