Clementinee Hiç çatlamayan annelerim doğum sonrası çatladınız mı ? Veya hamileyken çatlayıp doğumdan sora çatlaklarınız çoğaldı mı ?
Yigit_Aras9 Clementinee doğumdan önce çatladğim çok yoktu sadece kalçalarımda vardı doğımdsn sorna bacaklaırmda arka tarafımda bacaklaırmın arasnda çatlakalrm oldi göbeğimde de yoktu ama göbeğimde doğumdan sonra baya çatladi
iremss Clementinee maalesef doğmdan sonra daha çok çatladm ama bn ihmal ettm kremlemeyş düşünemedm o an can havliyle aklıma o gelmedi
Busrakzlkc Clementinee hamileliğimde hiç yoktu malesef sancı anında oldu yanlarımda çatlaklar şuan kırmızı jelle falan toparlamaya calışıyorum ama kalıcak gibi 😔
Clementinee Yigit_Aras9 O zaman sadece kilo alımı değil zayıfladıkça da olabiliyor 😌 Napalım miniklerimizin canı sağolsun yeterki🌸
Clementinee iremss Hmm tabii bir süre daha nemlendirmekte fayda var belki tamamen engellenemez ama hafifletebilir 🌸 Aklımda olsun tabii ama bende unutabilirm 😅
Melek141120 Ya hamilelikte çatlamadım şimdi şimdi çatlıyorum üzülüyorum gerçekten doğum yapalı 28 gün oldu karnım kalçam bacaklarım çatlak doldu 😔