Pinarinayseni Kızlar Siz de göbekten kalp atisiMi goruyor musunuz göbeğim inip kalkıyor pit pit atıyor 7+3
FusunF Pinarinayseni bebek kalp atışı olamaz 39 haftalık hamileyim hiç kalp atışını göbeğimde hissetmedim 😊
Zulal_00 Pinarinayseni muhtemelen o senin kendi nabzındr canım, ben şu an 22 haftalığım dışardan göremiyorum hareketini sadece içerden kıpırtılarını hissediyorum 🤗
Pinarinayseni Zehragniken Kafayı yedim o zaman 😂kız pit pit atiyo ama hiç görmemiştim karnimin öyle atışını. Yanı mantiken görülmez zaten dimi🤦🏻♀️😃
Tubamommy Pinarinayseni kız yok göremezsin canm 😂😂 ilk zamanlarda gaz da olabiliyor karın içinde pıt pıt diye ses geliyor sa gaz da olabilir
Kaderkaya54 Pinarinayseni O kendi kalp atisin canım bende de aynı. Göbeğin kalkık iniyor kalp atar ggbi
mirage333 Pinarinayseni o senin nabzın oluyor ☺ bende ilk öyle sandım eşime gösterdim oda benimkide ayni bendemi hamileyim dedi 😂😂 eşiminde göbeği atiyor yani
sogoodtobetrue Pinarinayseni merhaba ben de sizin gibi düşündüğüm için biraz araştırmıştım ve bu bilgiye ulaştım. Yardımcı olur umarım. Hamilelik döneminde: Kadınlarda hamilelik döneminde vücutta dolaşan kan miktarı arttar çünkü vücut hem anne hem de bebek için daha fazla kan pompalamaya başlar. Buna bağlı olarak da karında aort nabzı daha fazla hissedilmeye başlar. Bu durumda anne adayları karında atma şikayeti yaşayabilirler. Kimisinde midelerinde nabız hissettiğini söylerken kimisi karnının attığını söyleyebilir. Anne adayları bunun bebeğin kalp atışı gibi hissedebilir fakat aslında yalnızda karın aortun nabız hissidir.
ipekveatlas göbeğimizden bi damar geçiyo büyük, sen aslında onu görüyosun ve istersen 40 haftalık ol dışardan kalp atışını görebilmen imkansız..
Nebyaa Pinarinayseni Allah aşkına akıl var mantık var bebek doğduğunda bile kalbine baksan oynama göremezsin. Sen 7 haftalık fetusun göbeğin içinde plesentanin ve sıvının içerisinden dışarıda kalp atışını nasıl görebilirsin 🤣🤣