Emel29 Merhaba arkadaşlar hamilelikte kanda enfeksyon hakkında bilgisi olan varmı acilde kan testi yaptırdım kadın doğum doktoruma gosteremedjm henüz çok stres yaptım birde düşük tehlikem var
Gulsurmeli Emel29 Hem kanda hem idrarda enfeksiton vardı 1 hafta hastanede yattım antibiyotik tedavi aldım düzeldi
ipekci_G Emel29 önce idrarimda vardi sonra kanıma geçti 4 gün hastanede yattim bundan dolayı sonrasında ilac verdi yine doktorum onu kullandim
Asel2520 Emel29 bende hamileliğimin ilk başlarında çıkmıştı normal değer 0/5 arası iken benimki 49 du yatış yapıldı serum ve antibiyotik hap takviyesi ile düştü önlem alınmazsa bebeğe zararı var dedi doktorum
Emel29 Asel2520 8.5 yazıyor acildeki doktor az yüksek çıktı demiş doktoruma mesaj attım oda yarın cevaplar ancak
Emel29 Gulsurmeli Cok tedirgin oldum doktorum bidaha yarın cevap verebilir çok ciddi bı sıkıntı yaratıyor mu çok mu yiksekti sizinki bebekte bı sıkıntı oldumu
Gulsurmeli Emel29 Yok hayır doğum yaptım bebeğim şükür sağlıklı tedavi edilmezse sıkıntı olabilir diye düşünüyorum birkaç serum ve ilaçla atlatmıştım sizinki de öyle olur inşallah ❤️
HMercimek0660 Benimde crp değerim geçen hafta acil de 20 çıktı kadın doğuma muayene oldum sordum 2 gün sonra idrar ve diğer kan değerlerim normal olduğu için buna göre kanda enfeksiyon var diyemeyz dediler bana bi sıkıntı olsa yatırırlardı sanırım