Tubamommy Ulascemo2019 benim en son adet tarihim 23 ekim 2021 Happy moma göre 15 haftalık ama doktor kontrole gitiğimde 16 haftalık dedi bilemedim bende
Smyye1B Ulascemo2019 Benimde son adet tarihim 20 Eylül 3 Ekimde evlendim hesaplamama göre 17+5 olması lazım ama son adete göre 19+5 😅 Sanki evlenmeden olmuş gibi anlıyor herkes.
Ulascemo2019 LawyerEce simdi canım adet tarihine göre 34+5 ultrasona göre 36 haftalık benim doğum için 4 haftam mi kalmış oluyor
LawyerEce Ulascemo2019 Son adet tarihini baz alman lazım. Normal doğum olacaksa 40. Haftaya kadar yolu var hatta 40+6 olan da vardı. Sezaryansa erken gün veriyorlar.
Lulikli Ulascemo2019 canım adet tarihine göre takip ediyordur doktorun ordan takip etmen gerek senin de. Ultrason değişiklik gösterebiliyor 😊
Benherseydenoncebiranneyim Son adet tarihimde bu çocuk yoktu ki regliydim nasıl bu zamana göre hesaplanıyor aklım almıyor. Bir de ben bu çocuğu hangi gün yaptığımızı net biliyorum 😄 doktora söylesem o tarihten hesaplar mı acaba
LawyerEce Benherseydenoncebiranneyim Tam yumurtlama tarihi bilinemediği için ilişki gününü baz almazlar. Yani sen söylesende son adet tarihinin başlangıcını söylerler. Tıpta böyle.
Lulikli Benherseydenoncebiranneyim yumurta oluşumu o tarihte başladığı için(adetin ilk gümü) o yüzden sayılıyor. Yani yumurta oluşumu başlıyor süreç içerisinde yumurta olgunlaştığında spermle buluşur ve tutunursa yumurta bebeğe dönüşüyor. O yüzden o günden sayılıyor bebek.
Benherseydenoncebiranneyim Lulikli çok teşekkür ederim açıklama mükemmel olmuş şimdi anladım işte 👍🏼😊
ipek35 Benim son adet tarihim 25 aralık ama ona göre 6 haftalık hamile olmam lazım ama cuma günü doktor beta hcg testime göre 4 hafta 4 günlük dedi hangisine göre hesaplıcam ben kafam karıştı açıkçası