GamzeMikail tubacbci belde iğne durmuyor canım ince kateter ucu duruyor hırtum gibi olan varya incecik o duruyor o kateter ucunuda omzadoğru yapıştırıp gelip gidip ordan ağrı kesici anestezi falan vermeye devam ediyorlar enjeksiyon ile …
GamzeMikail N06 Sonda hepsinde oluyor genelde de spinalde de epidural de de , Paniklersen ameliyathanede sölersin dikilirken seni 5-10dk uyuturlar sonra bir bakmışsın odadasın 🤷🏻♀️
Hgmom1 nisaninannesi2 Maşallah maşallah 🧿🌸 Ne güzel bir hikaye bu.. Allah’ım bebişin ömrünü bahtını güzel eylesin 🙏🏼 İnan gözyaşlarımı tutamadım okurken ❤️❤️
Sevgisglm nisaninannesi2 gözünüz aydın darısı başımıza artık hayırlı saglıklı doğum yapmayı nasip etsin rabbim hangi hastanede yaptınız doğumu
Dilekkuru nisaninannesi2 ya çok güzel yazmışsın Allah nasip ederse sabah doğuma giricem çok korkuyorum
Seymanurrr06 Dilekkuru Allah’ım yar ve yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz bize de dua edin 🥰❤️
ercszr gizemcelen9 Hilalbasak Bende haftaya pazartesi doğumum var ve o an panik atak olcak diye çok korkuyorum ☹️
Mayacm ercszr korkma ınsallah basarıcaz zaten kısa suruyo dıyo herkes Max 35 dk sonra odada olucaz bend cok heycan ve korku hepsı bıarada ama ınsallah o an bebegı dusunup rahatlatır 🤲🏻
ercszr Mayacm hayırlısı ile insallah doğurduktan sonra yazarım ama o güne kadar düşünceler yiyecek beni. Belli yani