LadyAnne Kizlar hemn konuya giriyim sabah uyandigimda ic camasirim islanmisti dikkate almadim hic oglen oldugunda ikinci defa islandi yine dikkate almadim aonra bi iki saat arayla birdaha oldu simdide hafif hafif akintiyla birlikte islaniyor camasirim acaba suyummu geliyor sancim vs hic yok 38+2 haftaligim bu durumu yasiyan varmi dogummu basliyor yardim edin bilgi verin hastaneye gitmeyi dusunuyorum fakat once sizede danismak istedim bilenler lutfen yardim edin
LadyAnne Asyapolat80 Bende ondan korkuyorum suyum geliyor dogum baslar diye ama gidersemde sancim yok bisey yok suni sanci verebilirler napcagmi bilmiyorum acaba yaniliyormuyum suyum degilmi
Bebegim000 Bende 38+5 haftalığım, nişanım geldi sabah canım kanlı bir akıntı sonrasında sancılarım sıklaştı, bence acile görün çok ıslaklık var ise , bende gitmeyi düşünüyorum sancım sıklaşınca
LadyAnne Bebegim000 benim nisanim iki hafta once gelmisti sancim hic yok suda sizinti halinde oyle asiri derecede degil
Bebegim000 LadyAnne olabilir canım nişan gelince hemen doğum olmuyor zaten ama su gelmesi daha sıkıntı