balabanayse16 Hamileliğimde bebeğin olduğu yerde kanaması olan var mı? Benden kan gelmedi ama doktor bugün içerde kanaman var dedi ve iğne verdi böyle olup sağlıklı şekilde doğum yapan var mı?
Ayse254 balabanayse16 tabiki çok var benim de kanama alanım vardı dışarı da geldi 30 haftalık olduk şükür 🥰
Ayse_dnmz balabanayse16 tabiki evet benimde öyleydi ilkinde de öyle dediler bana sonra geçti şu an 17 haftalık 12 haftalıkken bebeğin eşinin yanında kanama oldu hatta pıhtı oluşmuştu ama CoK sukur bir hafta sonra geçti
balabanayse16 Daha önce hiç böyle bişey duymadm o yüzden çok fazla korktum 16+3 haftaligiz. Peki düzeldi mi yoksa hala devam ediyo mu?Ayse254
Ayse254 balabanayse16 benim daha küçükken olmuştu 7. Haftamla 12. Haftam arası sonra geçti sizin de geçer bence sıkıntı etmeyinn
Ayse_dnmz balabanayse16 Evet hatta doktor düşebilir dedi çok üzüldüm iğne verdi düşük oneleyici kullandım haftada bir yattım dinlendim eğilip kalkmadim yatarken ayağımın altına yastık koydum çok şükür geçti
balabanayse16 Bana da 2 tane iğne verdi birini bugün vurundum birini haftaya vuruncam kontrole gidicem inşallah benimkide geçmiş olur çok üzülüyorum@“Ayse_dnmz”#p20351495
Elayvzz Ayse254 nasıl olmuştu benim de 8 haftalık kahverengi akıntı oluyor rengi koyulmaya başladı progestan başladık
Ayse254 Elayvzz benim de kan geldi progestan başladık sonra ara ara geldi böyle şükür geçti 12. Haftamda