Nazligulbaskak Habus bebeğim benimki de gemide yeni tersaneye girdi gemisi belki tanışıyolardır da bak bilemem sormak lazım onlara
Habus Nazligulbaskak ahahah az daha zorlarsak komşu çıkıyormuşuz dediğin gibi 😂 şehitler mahallesindeyim ben şu an ama bu ayın sonunda merkez mahallesine taşınıyorum sen nerdesin?
Nazligulbaskak Habus aynen öyle valla komşu çıksak pek güzel olucaktı ama ben kalıcı konutlarda oturuyorum canım acara mahallesi olarakta geçiyo 😊😊
Habus Nazligulbaskak valla 6 aydın evliyim onun da toplasan 4 ayı evimde kalmışımdır Gölcüğü çok bilmiyorum ama uzak olduğunu biliyorum ☺️ Hayırlısı diyelim
Nazligulbaskak Habus kız bende 7 aydır evliyim ve bende pek buraları bilmiyorum ama merkez mahallesi çarşı oluyo sanırım orası buraya 15 dakika kadar falan pek uzak değil yani
Habus Nazligulbaskak eşin eşimi tanır mı acaba benimkinin adı Mutlu orada başka da mutlu yoktur 😂 tanıyorsa tanışırdık biz de istersen💃🏻
Nazligulbaskak Habus belki tanışmıyolardır ama görmüşlerdir illa birbirlerini ama bizim tanışmamızda Bi sıkıntı yok onlarda tanışır bizden sonraa 😊😊
Habus Nazligulbaskak aynen haklısın irtibatı kesmeyelim de tanışalım mutlaka 🥰 kaç aylık hamileydin sen? Bide şeyi soracaktım doğum paketini ne kadarsa almıştınz? O daha avantajlı galiba değil mi?
Mehtapkz Deletedmon72737 mergaba canm degirmenderenin neresinden acaba 🤣 bendr degirmnderedeyim tamda yol ustunde
Nazligulbaskak Habus bencede irtibatı kesmeyelim ama burdan birbirimizi bulmak zor olucak galiba instagram falan varsa ekleyelim istersen
Mehtapkz Habus ahmeg coskana gitmistim canim ama ben azindan zorla laf alan doktorlari sevemedgim icin degostirmistim akademide nuri huseyinogluna gitmistim cok memnun kalmistm smdi ikinciyi istyrm yine o olacak dokgorum
Eslem41 Nazligulbaskak merhaba bende Gölcük medarda faris gözcüye gidiyorum çok ilgili biri , memnunum ☺️