yrhmdv__ arkadaslar iyi aksamlar..sagdaki simdi yaptigim test bu testi yapmadan 1saat once tuvalete gitmisdim ona ragmen koyulugu iyimi adetimi 1gun geciyor.solda olan ise adetime 2gun kala yaptigim test ..sorum o ki gitdikce koyulasmasi lazim koyulasmismi?
Esra_G yrhmdv__ çok net görünüyor 2. Yaptığınızın ilk 5 dk içindeki görüntüsü mü bu. Bence sabah kan testi yaptırın eğer özelde yaptırmak istemezseniz acile gidip mide bulantınızın olduğunu vs söyleyip ufak bir rahatsızlıktan bahsedip hamilelik şüphesinden bahsedebilirsiniz o arada test yaparlar belki hasta olmadan acile gitmek de biraz şey oluyo ama :) diğer türlü yapmıyolar test :)
Brnaebu yrhmdv__ ayyy hadi hayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina al insallah ben direk ertesi gün doktora gitmistim kan testi yapmadik,keseyi gordu zaten doktor
yrhmdv__ Brnaebu tesekkur ederim canim bende bir rahatsizligim olmazsa 2hafta falan bekleyip gitmeyi dusunuyorum..sende sag salim kucagina al insAllah kuzu..senin adet kac gun gecikince gittin doktora..ben daha 1gun geciyor
Brnaebu yrhmdv__ amin canim insallah benim adetim duzensizdi canim inan hatirlamiyorum ama ogremdigimde 4,5-5 haftalikti.sadece kese vardi bebek bile olusmamisti.
yrhmdv__ Brnaebu Onemli olan kese bencede cunku dis gebelik falan olursa zatem kese gozukmezdi 6ay once bende hamileydim gitdim keseyi gormedi sonra kanamalarim basladi kurtaj yaptlar
yrhmdv__ Brnaebu benim ama anlamadigim kese yoktusa bende neyi kurtaj yaptilar epeyde kan vardi gosterdiler banada