Minigin_annesi0 Kızlar yarın şöyle bi alışverişe çıkalım diyoruz eşimle, bebek için. Sizce ebebek mi, civil mi, minicity mi? Hangi mağazaları tavsiye edersiniz.
Merveonay Minigin_annesi0 İstanbul yolunda minicity ve civil Yanyana kocaman 2 mağaza canım oraya bakabilirsin hem fiyat karşılaştırması falan ben Oğlumu civilden almıştım herşeyini baya kaliteli ama şimdi internet kovalıyorum çok bir eksiğim yok zaten 😂
bb000 Minigin_annesi0 söğütözünde akp binasının yan sokağında büyük bir ebebek var çok insan gitmediği için her şey var stok bulamamak mümkün değil ve genelde hep boş biz orada oturduğumuz için çok sık oraya gidip geliyordum ben alışverişi tamamlarken. Avmlerin içine girmeyeyim derseniz orası alışveriş için güzel ben covidden korktuğum için avmlere girmemeye çalışıyorum bana ilaç gibi gelmişti.
UmutsuzPolyanna Merveonay ta pursaklardan gidicem canım değer mi büyük nü acaba çeşitler fiyatlar nasıl acaba
Minigin_annesi0 UmutsuzPolyanna İstanbul yolunda ki civil güzel büyük baya minicity de dıştan büyük duruyo. Yarın mı gitcen ay karşılaşırız belki😂
Minigin_annesi0 bb000 inan bende 2 yıldır AVM gitmedim korkumdan e bebeğe gidersem metromalle gidiyim diyodum ama konumuna bi bakıyım canım bize uygunsa orası daha iyi olur
bb000 UmutsuzPolyanna aynı sanırım canım benim, internet fiyatlarıyla kampanyalarla falan paralel fiyatları. Outlet değil diye biliyorum
UmutsuzPolyanna bb000 bende her şeyi bi yerden alıp çıkıcam hesaplı olsun diyorum marta doğumum artık vakit geldi teşekkürler bu arada 😘
Minigin_annesi0 Bebekoo benim oturduğum yerde de var minicity ama pek içime sinmiyor inşallah İstanbul yolundaki güzeldir