mammaaa33 Nasılsınız ? Kaçıncı haftadasınız? Boğaz ağrısı ve öksürük için neler yaptınız ? Birbirimize yardımcı olalım .. ben de bugün pozitif çıktım ama 2 3 gün önce çok ağır yaşadım şuan daha iyiyim en azından ayaktayım öksürük boğaz gıcıklanması yaşıyorum
zeynnn5441 mammaaa33 Karabiber ile balı karıştırın yiyin ardından su içmeyin ama öylece yiyin sadece boğazınızi hafif yakacaktir ama iyi geliyor. Geçmiş olsun
Aybiketopal mammaaa33 38+4 um sezeryan için verdiğim testim pozitif çıktı boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ateşim oldu şuan tek burun tıkanıklığı kaldı 5. Gunumdeyim bal limon zencefilli sıcak suyla boğazımı yumuşak tuttum hep salı günü kontrole gidicem 39+0 da gerisini Allah biliyor umarım negatife donmusumdur 🙏
Aayyssuu mammaaa33 bende bugün itibariyle covit kervanına katıldım 3 hafta sonra doğumum var muhtemelen 4. Günümdeyim çünkü ilk 2 gün berbat eklem ağrısı halsizlik yaşadım daha sonrasında gribe çevirdi bende çocuklar ateşlenmese anlamazdım sanırım bu sürede yaptıklarım günde 2 kez duş aldım gerçekten rahatlatıyor bulunduğum odaya karanfilli soğan koydum öksürüğe ve gıcığa iyi geliyor zencefil bal limon karabiber şükür ki öksürüğüm yok ve ayaklarıma tuzlu sıcak su yaptı eşim hep tabiki bol c vitamini sıvı alımı da önemli hepimize geçmiş olsun kızlar 💐🙏
mammaaa33 zeynnn5441 ballı karabiberli süt içiyorum onu da denerim teşekkür ederim size de geçmiş olsun ☺️