MihrimahVeAnnesiii ArenAsilmomm 31 haftalıktan beri kullanıyorum şuan 35 oldum nerdeyse . Sancı ve kasılma önlemesi için günde 6 tane içiyorum nstde çıkan sancılardan dolayı
Ddm-dlr ArenAsilmomm ben 1 aydır kullanıyorum hemde günde 8 kez 3 saatte bir serkilajlıyım acılmam ve kasılmalarım vardı ameliyatdan sonra başladık
ArenAsilmomm aysefatma12 kasılma önleyici. Erken doğum için yani ama düşük için de kullanıldığını bilmiyordum
ArenAsilmomm Asyapolat80 ne için kullanıyorsunuz? Ben 28. Haftadayım kasılmalarım var. Ama kutunun üzerinde kalp tansiyon ilacı yazıyor doktora teyitlemek için sordum da yine içim rahat etmedi🤣
Asyapolat80 Gizemcey hayır ilk başta günde 6 tane içiyordum sonra hafta ilerleyince günde 4 tane içiyorum şimdi
Asyapolat80 aysefatma12 evet bende ilk günden beri hastanede yatıyorum çok sıkıldım gerçekten ama değecek inşallah
Asyapolat80 aysefatma12 suyum iyiymiş bebek de haftasıyla uyumlu şu an. Ama ara sıra çamaşırımda su görüyorum tedirgin olduğum için hemen ultrasona girdim ama suyu iyi dedi doktor ama içim rahat değil🥺
Asyapolat80 ArenAsilmomm evet canım 3 haftadan fazladır doğumu engelledi bende çok şükür şimdi normal doğum zamanını bekliyoruz sonra ilacı keseceğiz inşallah yoksa çoktan doğurmuştum
ArenAsilmomm MihrimahVeAnnesiii bende sancı yok. 28. Haftadayım kanamam oldu ama bebekte herhangi bi sorun yok bide sertleşme var karnımda doktor o yüzden verdi. Erken doğum riskim yok ama ne olur ne olmaz diye
MihrimahVeAnnesiii Asyapolat80 1 gece hastanede yattım sonra çıktım her hafta düzenli kontrole gidiyorum